Your search returned 8 results. Subscribe to this search

|
1. Zhvillimi i arsimit në Kosovë 1945-1952

by Kojçini - Ukaj, Sulltane.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 KOJÇINI 2006] (1).

2. Ndarja territoriale dhe rregullimi administrativ i Kosovës 1878- 1941

by Rushiti, Liman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i Historisë- Prishtinë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 908 RUSHITI 2004] (1).

3. Përmbledhje dokumentesh mbi kryengritjet shqiptare (1910 - 1912)

by Nika, Nevila.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65.084.1/3 NIKA 2003] (1).

4. Lidhja shqiptare e Prizrenit në burimet angleze

by Abdyli, Ramiz.

Edition: Libri 2Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65.082 ABDYLI 2004 L.2] (1).

5. Lëvizja kombëtare shqiptare 1908 - 1910

by Abdyli, Ramiz.

Edition: Libri 1Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65.084 ABDYLI 2004 L.1] (1).

6. Dokumente franceze për Shqipërinë dhe shqiptarët më 1912

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65.085 SHATRI 2004] (1).

7. Lëvizja kombëtare shqiptare 1911 - 1912

by Abdyli, Ramiz.

Edition: Libri 2Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65.084 ABDYLI 2004 L.2] (1).

8. Shotë Galica heroinë e kombit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë - Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 949.65 SHOTË 2003] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës