Your search returned 23 results. Subscribe to this search

|
1. E drejta e zgjedhjes

by Kryeziu, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koelgji Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KRYEZIU 2007] (1).

2. E drejta e procedurës penale

by Hajdari, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.1 HAJDARI 2006] (1).

3. Kolizioni i ligjeve - Konflikti ndërkombëtar dhe interlokal i ligjeve

by Kuçi, Hajredin | Bilalli, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.24] (1).

4. Demokracia Parlamentare dhe shteti i së drejtës në Republikën e Shqipërisë

by Robaj, Avdullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

5. Menaxhimi i sistemeve organizative

by Buçinca, Qemal Y.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.1 BUCNCA 2006] (1).

6. Management

by Ramosaj, Berim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Iliria 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 RAMOSAJ 2005] (1).

7. Drogat dhe narkomania dhe kriminaliteti në botë

by Bicaj, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti ILIRIA 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.57 BICAJ 2010] (1).

8. E drejta biznesore ndërkombëtare

by Smaka, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti mbretëror Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.5:342.951 SMAKA 2006] (1).

9. Shtegtimi i unionit evropian

by Kursani, Shpresa Shehu.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 339.94 SHEHU 2006] (1).

10. Populli i tradhtuar

by Danaj,Koço.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Iliria 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 32 (496.5) (091) DANAJ 1998] (1).

11. Para gijotinës

by Kamy, Albert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Iliria 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 KAMY 1999] (1).

12. Njerezit perballe

by Simenon, Zhorzh.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Iliria 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-31 SIMENON 1995] (1).

13. Politikanë dhe sharlatanë

by Kosa, Kaso.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Iliria 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-14 KOSA 2001] (1).

14. Kosova para çlirimit nga pushtuesi serbo-sllav

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti mbretëror ILIRIA 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 KELMENDI 2008] (1).

15. Sfidat e jetes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 1999Other title: 2001 mendime nga personalitete.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-84 SFIDAT 1999] (1).

16. Moisiu dhe Moisiu

by Foniqi, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ARS Iliria 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/3 929 FONIQI 1994] (1).

17. Vështrimi juridiko-politik i çeshtjes shqiptare në prag të luftës së fundit në kosovë (1990-1998)

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323: 329] (1).

18. Iliria - International Review

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 ILIRIA 2011/1] (1).

19. Iliria - International Review

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 ILIRIA 2011/2] (1).

20. Iliria - International Review

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Iliria 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 304 ILIRIA 2013/1] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës