Your search returned 44 results. Subscribe to this search

|
1. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën e parë të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.82 BERISHA 1988] (1).

2. Gramatika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia)

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

3. Dialektologjia shqiprate

by Gjinari, Jorgji.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282 GJINARI 1966] (1).

4. Varri binjak

by Kukaj, Rifat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 KUKAJ 1986] (1).

5. Rilindja kombëtare shqiptare dhe kolonitë shqiptare të mërgimit në Rumani dhe në Bullgari

by Dërmaku, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 DËRMAKU 1983] (1).

6. Historia e popullit shqiptar

Edition: Vëllimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 HISTORIA 1969] (1).

7. Strategjia optimale e zhvillimit ekonomik

by Stojanoviq, Radmila.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1972Other title: - Në shembullin e vendit të vogël socialist.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 338.24 STOJANIVIQ 1972] (1).

8. Ndarja e të ardhurave në ekonominë me treg

by Shoshkiq, Branisllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1977Other title: Analiza bashkëkohore mikro-ekonomike.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 339.13 SHOSHKIQ 1977] (1).

9. Programet e zgjedhura

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën VII dhe VIII të shkollës fillore në KSA të Kosovëa.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 37 PROGRAMET 1988] (1).

10. Gjeografia

by Ahmetaj, I | Pushka, Asllan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 372.891 AHMETAJ 1988] (1).

11. Gjuha angleze

by Matijasheviq, Lilana | Ququz, Lubica.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 37 MATIJASHEVIQ 1980] (1).

12. Ushtrime nga fizika

by Bejtullahu, Rasim | Ajazaj, Hamdi | Shemsedini, Zahadin | Maliqi, Rashit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 372.853 BEJTULLAHU 1988] (1).

13. Mikrobiologjia e përgjithshme

by Plakolli, Mujë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 579 PLAKOLLI 1986] (1).

14. Gramatika e gjuhës shqipe - Sintaksa

by Kelmendi, Ahmet | Hasimja, Mazllum.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 811.18 KELMENDI] (1).

15. Gramatika e gjuhës shqipe - Fonetika dhe morfologjia

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Edition: Botimi i gjashtëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 811.18 MULAKU 1984] (1).

16. Letërsia e huaj - për shkollat e mesme

by Domi, Mahir | Spasse, Sterjo.

Edition: Botimi i katërtMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 82 DOMI 1972] (1).

17. Ekonomia politike e socializmit

by Pomak,Pajzit | Selmanaj, Selman | Gjokiq, Zoran.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 POMAK 1984] (1).

18. Ekonomia politike

by Gacaferri, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 338.2 GACAFERRI 1985] (1).

19. Analiza ekonomike-financiare e ndërmarrjeve në kushtet e inflacionit

by Gorani, Hajrullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 330 GORANI 1988] (1).

20. Financat

by Komoni, Sabahudin.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore KSAK 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/2 336 KOMONI 1983] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës