Your search returned 148 results. Subscribe to this search

|
1. Teoria e zhvillimit ekonomik në socializem

by Stojanoviq, Radmilla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mesimore i KSAK 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/3 33 STOJANOVIQ 1960] (1).

2. Plan - programi i njësuar i punës edukativo - arsimore në shkollën fillore

by Grupi redaktues.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 PLAN] (1).

3. Tabela e logaritmeve me pesë shifra dhjetore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.662 TABELA 1974] (1).

4. Njeriu si objekt i edukatës

by Ushinski, K.D.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 USHINSKI 1970] (1).

5. Shkollat dhe arsimi në Kosovë ndërmjet dy luftërave botërore (1918-1941)

by Vokrri, R. Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 VOKRRI 1990] (1).

6. Mendimet pedagogjike dhe humaniste të Naim Frashërit

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 1980] (1).

7. Puna e kujdestarit të klasës

by Tançiq, Radosllav | Vukiq, Dragojlla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 TANÇIQ 1971] (1).

8. Lexim letrar me pasqyrë te letersisë (botim i gjashtë)

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

9. Pregaditja e nxënësve për përfitimin e njohurive të reja

by Polak, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 POLAK 1976] (1).

10. Gramarika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia )

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

11. Metodika e mësimit të dituri natyrës

by Prodanoviq, Tihomir T.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 PREDANOVIQ 1986] (1).

12. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën e parë të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.82 BERISHA 1988] (1).

13. Pedagogjia

by Shimllesha, Pero.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.01 SHIMILLESHA 1988] (1).

14. Kujdesi ndaj të sëmurit

by Joliq, Milica | Viçovac, Lubinka | Gjorgjeviq, Dragosllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe I mjeteve Mësimore I KSA të Kosovës Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.083 JOLIQ 1974] (1).

15. Metodika e mësimit të dituri natyrës dhe të biologjisë

by Grubiq, Millan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 GRUBIQ 1984] (1).

16. Gramatika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia)

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

17. Gjuha shqipe 7 - Gramatikë -Drejtshkrim -Gjuhë e folur dhe e shkruar

by Beci, Bahri | Bubani, Loredan | Gurbardhi, Zamira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore të Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 BECI 1997 K.7] (1).

18. Gramatika e gjuhës së sotme shqipe

by Kelmendi, Ahmet | Hasimja, Mazllum.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 KELMENDI 2002] (1).

19. Zhvillimi i stileve në veprat e kompozitorëve Shqiptarë të Kosovës 1

by Berisha, Engjëll.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 782/785 BERISHA 1997] (1).

20. Dialektologjia shqiprate

by Gjinari, Jorgji.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282 GJINARI 1966] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës