Your search returned 59 results. Subscribe to this search

|
1. Kosova the Potential

by Meraku, Genc S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dukagjini 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 MERAKU 2008] (1).

2. Kundranori me parafjalë në gjuhën e sotme shqipe

by Përnaska, Remzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 PËRNASKA 1996] (1).

3. Nga gurra e traditës

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 391.1 (=18) KRASNIQI 1991] (1).

4. Rugova legjendë dhe realitet

by Kelmendi, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë DUKAGJINI 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=28) KELMENDI 1995] (1).

5. Ligjërimi paravajtëse

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë NBGL Dukagjini Pejë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18;496.15) Qosja 1996] (1).

6. Prokurimi publik në Kosovë

by Duli, Ilaz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.951 DULI 2008] (1).

7. Media agjensët e komunikimeve

by Berisha, Ibrahimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316.774 BERISHA 2006] (1).

8. Krimi dhe Mbijetesa - Crime and Survival

by Zogaj, Habib.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.4 ZOGAJ 2000] (1).

9. Demokracia, kombi, vetëvendosja

by Agani, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 316 AGANI 1994] (1).

10. Rrjedha demokrafike shqiptare

by Islami, Hivzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 314 ISLAM 1994] (1).

11. Aventura semiologjike

by Barthes, Roland.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'22] (1).

12. Strehimore Letre

by Shala, Blerim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 SHALA 1994] (1).

13. Gjendja postmoderne: Raport mbi dijen

by Liotar, Zhan-Fransoa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1996Other title: La condition postmoderne: Le rapport surlesavior.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 165 LIOTAR 1996] (1).

14. Vojceku

by Dërvishi, Teki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 DËRVISHI] (1).

15. I huaji

by Bodler, Sharl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1995Other title: Splin Parisi.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.133.1-3 BODLER 1995] (1).

16. Leximi dhe Shkrimi

by Rrahmani, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dukagjini 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

17. Erveheja : Dramë me tetë pamje sipas motiveve të veprës po me këtë emër të Muhamet K.Çamit

by Ahmet, Qirezi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 QIREZI 2007] (1).

18. Metodika e gjuhës shqipe për shkollën fillore

by Brada, Riza.

Edition: Botimi II i plotësuarMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 : 811.18 (075.2) BRADA 2001] (1).

19. Bilologjia

by Bajraktari, Ismet D.

Edition: Libri për kalsën e 9-tëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2006Availability: No items available

20. Biologjia

by Bajraktari, Ismet D.

Edition: Për klasën e 9-tëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 57 BAHRAKTARI 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës