Your search returned 9 results. Subscribe to this search

|
1. Parnasi im

by Bobi, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 BOBI 1994] (1).

2. Ora e ftohtë

by Morina, Haxhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 MORINA 1994] (1).

3. Një lum që nuk ndalet

by Demiri, Basri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94(047)] (1).

4. Lot shprese

by Isaku, Ikbale.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Blendi 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 ISAKU 2003] (1).

5. E drejta kontraktore: (pjesa e përgjithshme dhe e veçantë)

by Gojani, Skender | Curri, Granit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 347.7 GOJANI 2020] (1).

6. Kriminaliteti i organizuar

by Ademi, Mesut.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343(075.8) ADEMI 2020] (1).

7. Zhvillimi i kulturës fizike dhe sportit në Deçan

by Alaj, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796. ALAJ 2018] (1).

8. Gjineokologjia Botimi i dytë i perpunuar

by Ahmeti, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 618.1 AHMETI 2016] (1).

9. Menaxhimi i mbeturinave : Edukimi mjedisor në Kosovë

by Tahiri, Florije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Blendi 2016Other title: Mjedisi - Jeta Jonë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 TAHIRI 2016] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës