Your search returned 91 results. Subscribe to this search

|
1. Hyrje në të Drejtën

by Berisha, Fejzulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34] (1).

2. Metodologjia dhe shkrimi ligjor

by Bicaj, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34] (1).

3. Konferenca e Rambujesë

by Buja, Ramë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

4. Pse nuk u ndërtua fronti për çlirimin e Kosovës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KELMENDI, M] (1).

5. Realiteti dhe perspektivat e çështjes kombëtare

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34 KELMENDI] (1).

6. Historia e shtetit dhe së drejtës

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341 KELMENDI 2013] (1).

7. Orientimi profesional i nxënësve - Doracak për pedagogët, psikologët e shkollave dhe mësues e arsimtarë

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 NUREDINI 1999] (1).

8. Fjalor mjedisor

by Potera, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 504 POTERA 2009] (1).

9. Letra filozofike për edukatën

by Berisha, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.101.1 : 1] (1).

10. Edukata estetike

by Emërllahu, Dali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.014 EMËRLLAHU 2001] (1).

11. E drejta administrative 1

by Dobjani, Ermir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Autori 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.9 DOBJANI 2010] (1).

12. Psikologjia e Emocioneve

by Orhani, Zenel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Autori 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.942 ORHANI 2011] (1).

13. Kriminaliteti i të miturve në Kosovë 2001 - 2003

by Hajdari, Azem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 343.23 - 053.6] (1).

14. Botërori USA '94

by Morina, Skender.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796.332(4/9) MORINA 1994] (1).

15. Abetarja e Shahut

by Studenica, Myrteza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë Autori 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 794.12 STUDENTICA 1997] (1).

16. Lojtari i Klasit dhe Topi i artë

by Dedaj, Skënder | Spahiu, Mehmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Autori 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796.33 DEDJA 2000] (1).

17. Skënder Lushaj - Një jetë e tërë për atdheun

by Thaçi, Ramadan | Alushaj, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 (496.51) THAÇI 2008] (1).

18. Drejt lojës së Futbollit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 796.3 HASHANI 1998] (1).

19. Tranzicioni dhe integrimet ekonomike

by Selimi, Nasir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Autori 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 SELLIMI 2001] (1).

20. Fjalë të urta dhe thënie popullore shqipe

by Bajraktari, Destan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.23(=18) BAJRAKTARI 1994] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës