Your search returned 20 results. Subscribe to this search

|
1. Imuniteti - Aspekte krahasuese

by Bajrami, Arsim | Leskoviku, Migena | Elezi, Zemri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342] (1).

2. Sistemi kushtetues i republikës së Kosovës

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 342.2] (1).

3. Rëndësia e shërbimit pedagogjik-psikologjik në shkollë

by Bytyqi, Alberita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 BYTYQI 2015] (1).

4. Ndërgjegjësimi i Infermierëve dhe Mamive në Fushën e kërkimit Shkencor Manual

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 626-083:001.89(75.8)(035)] (1).

5. Terapi e njohjes dhe e sjelljes

by Juniku, Neki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159.9 JUNIKU 2015] (1).

6. Artefaktet në elektroencefalografi - EEG

by Jashari, Rushit R.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-073 JASHARI 2016] (1).

7. Pulmologjia

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Botimet Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611.24 PULMOLOGJIA 2015] (1).

8. Konferenca e paqes në Paris - 1919-1921 dhe çështja e viseve të pushtuara shqiptare

by Hoti, Izber.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 HOTI 2012] (1).

9. Vëzhgime e kumtime

by Syla, Fazli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 SYLA 2007] (1).

10. Roli i kontrollit dhe auditimit në sektorin publik

by Krasniqi, Fadil.

Edition: Botimi 1Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Fushë Kosovë Artini 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 35.073.526 KRASNIQI 2017] (1).

11. Çështja shqiptare përballë diplomacisë dhe gjeopolitikës Ruso madhe (1856-2018)

by Lladrovci, Hamz S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94(=18)"1856/2018" : 327(=18):(47) LLADROVCI 2018] (1).

12. Montazhi: Arti i fshehtë filmik

by Xharra, Albin | Mehic, Zijad (redaktor).

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2019Other title: .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 791.44.02 XHARRA 2019] (1).

13. Artefaktet në elektroencefalografi

by Jashari, Rushit R.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2016Availability: No items available

14. Magjia e ligjërimit

by Kurti, Miftar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2019Other title: Intervistë me Poetin dhe Profesorin Agim Vinca.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 KURTI 2019] (1).

15. Ditari i pandemisë Rrefime nga karantina

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Botime Artini 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-94 VINCA 2020] (1).

16. Kaptina nga psikologjia

by Juniku, Neki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 159 JUNIKU 2015] (1).

17. Sfidat dhe perspektiva e NMV-ve në Kosovë: (analizë krahasuese dhe hulumtim empirik)

by Shiroka-Pula, Justina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.114 PULA 2013] (2).

18. Vdekja e Kolonisë

by Berisha, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-92 BERISHA 2016] (1).

19. Rrjetet e Kulturës

by Berisha, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2020Other title: Mbylljet dhe hapjet në Kosovë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659 BERISHA 2020] (1).

20. Seksualiteti i njeriut

by Fejza, Hajrullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prtishtinë Artini 2020Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.6 FEJZA 2020] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës