Your search returned 48 results. Subscribe to this search

|
1. Përmbledhja Sarajevase e Luftës

by Sarajliq,Izet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.163.4-1 SARAJLIQ 2017] (1).

2. Për dhe nga gazetat

by Dakaj, Berat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DAKAJ 2017] (1).

3. Kam drojë për ty

by Sylaj, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 SYLAJ 2017] (1).

4. Kryeqyteti i lakuriqëve

by Molliqi, Arif.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 MOLLIQI 2017] (1).

5. Britmat e shpirtit

by Maloku, Kaltrina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 MALOKU 2017] (1).

6. Ditët pa gjë

by Gashi, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 GASHI 2017] (1).

7. Poetët vijnë me vonesë

by Salihu, Salajdin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 SALIHU 2017] (1).

8. Poezia dhe vdekja

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 2017] (1).

9. Stinët e moirës

by Emini, Emin Z.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 EMINI 2017] (1).

10. Kur të merziteni shumë

by Salihu, Iljasa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-84 SALIHU 2017] (1).

11. Lluka e epërme nëpër shekuj

by Molliqi, Arif.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 908 MOLLIQI 2017] (1).

12. Teatri,drama dhe identiteti kulturor në kosovë

by Mulliqi, Haqif.

Edition: Pjesa e parëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2.09 MULLIQI 2017] (1).

13. Letër engjëllit tim mbrojtës

by Sylaj, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 SYLAJ 2018] (1).

14. Modelimi i gjeoinformacioneve

by Ameti, Përparim | Ajvazi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 528(075.8) AHMETI 2017] (1).

15. Parajsë e nëmur

by Krasniqi, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 2019] (1).

16. Mes dy dashurish

by Reçica, Enis F. R.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 REÇICA 2018] (1).

17. Lëvizja e lirisë

by Bela, Afet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-92 BELA 2018] (1).

18. Edukimi kritik për media

by Tahiri, Aliu Lindita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 TAHIRI 2018] (1).

19. Poezia dhe vdekja

by Krasniqi, Milazim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 KRASNIQI 2017] (1).

20. Shtatë udhë

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Armagedoni 2019Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 PAÇARIZI 2019] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës