Your search returned 12 results. Subscribe to this search

|
1. Fonetika dhe fonologjia e gjuhës shqipe

by Dodi, Anastas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë IGJL 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 DODI 2004] (1).

2. Gramatika e gjuhës shqipe- Vëllimi II- Sintaksa

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë IGJL 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 GRAMATIKA 2002 V.2] (1).

3. Fjalor i Shqipës së sotme

Edition: Botimi i dytë i ripuniar (me rreth 35.000 fjalë)Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e Shkencave e Shqipërisë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 81'374.3 =18(038) 2002] (1).

4. Çështje të studimeve diakronike të shqipes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2010Other title: Materialet e konferencës shkencore, 6 korrik 2009 në Prishtinë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.112 ÇËSHTJE 2010] (1).

5. Historia e letërsisë shqipe

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2010Other title: Materialet e konferencës shkencore, 30-31 Tetor 2009, në Prishtinë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-112 HISTORIA 2010] (1).

6. Naim Frashëri 100 vjet pas

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2000Other title: Konferencë shkencore, Prishtinë 14-15 tetor 2000.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 NAIM 2000] (1).

7. Ismail Qemali (Album)

by Frashëri, Kristo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 FRASHËRI 2012] (1).

8. Ripushtimi i Kosovës (Shtator 1944 - Korrik 1945)

by Nasi, Lefter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e SHkencave e Shqipërisë Instituti i Historisë 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 NASI 1994] (1).

9. Kongresi i Manastirit

by Demiraj, Shaban | Prifti, Kristaq.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e Shkëncave e Shqipërisë Instituti i Historisë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 DEMIRAJ 2008] (1).

10. Paraja, bankat dhe shoqëria

by Pani, Aristotel | Angjeli, Anastas.

Edition: Pjesa e parëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2018Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 336.7 PANO 2018] (1).

11. Rite e simbole në dasmën tradicionale shqiptare

by Velianj, Albana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e shqipërisë 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392.51] (1).

12. Çështje juridike e shoqërore

by Omari, Luan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë 2017Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 34(496.5)(091)] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës