Your search returned 22 results. Subscribe to this search

|
1. Vepra 1

by Zajmi, Gazmend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 ZAJMI 1997] (1).

2. Lugu i Baranit Monografi etno-gjeografike

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 908 KRASNIQI 1984] (1).

3. Vjetari 2011

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2011 L.32 2012] (1).

4. Vjetari 2010

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2010 L.31 2011] (1).

5. Vjetari 2009

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2009 L.30 2010] (1).

6. Vjetari 2008

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2008 L.29 2009] (1).

7. Vjetari 2007

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2007 L.28 2008] (1).

8. Vjetari 2006

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2006 L.27 2007] (1).

9. Vjetari 2005

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2005 L.26 2006] (1).

10. Vjetari 2004

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETORI 2004 L.25 2005] (1).

11. Vjetari 2003

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2003 L.24 2004] (1).

12. Vjetari 2000-2002

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2000-2002 L.21-23 2003] (1).

13. Vjetari 1992-1999

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 1992-1999 L.13-20 2003] (1).

14. Vjetari 2015

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2015 L.36 2016] (1).

15. Vjetari 2014

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2014 L.35 2015] (1).

16. Vjetari 2013

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2013 L.34 2014] (1).

17. Vjetari 2012

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 050.8 VJETARI 2012 L.33 2013] (1).

18. Vepra 2

by Zajmi, Gazmend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2001Other title: Botime të Veçanta XXXV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë ; Libri 10.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 061.12 ZAJMI 2001] (1).

19. Arkitektura folklorike e rajonit të Prizrenit në shekujt XVIII - XIX

by Siqeca, Shpresë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës Botime të veçanta CXII seksioni i shkencave shoqërore 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 728.1:39 SIQECA 2011] (1).

20. Ekspozitë personale

by Ferri, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve të Kosovës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 75.071.1 FERRI 2012] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës