Your search returned 121 results. Subscribe to this search

|
1. Vepra 3

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2002Other title: Botime të veçanta XLIV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 19.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2002 ] (1).

2. Vepra 3

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1998Other title: Botime të veçanta XXXII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 16.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 1998] (1).

3. Për vetorët e shqipes

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'366 BOKSHI 2004] (1).

4. Studime Letrare

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2003] (1).

5. Pjesorja e shqipes - vështrim diakronik

by Bokshi, Besim.

Edition: Botime të veçanta XXIXMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36] (1).

6. Aktualiteti dhe rëndësia e mendimit dhe e veprimtarisë praktike të Karl Marksit : me rastin e 100-vjetorit të vdekjes së Marksit

Edition: Aktuelnost i znacaj misli i prakticne delatnosti Karla Marksa : povodom 100-godisnjice Marksove smrtiMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 KARL , MARX] (1).

7. Studime 4

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 908 STUDIME 1997] (1).

8. Studime 10

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 908 STUDIME 2004] (1).

9. Rugova Monografi etnografike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 RUGOVA 1987] (1).

10. Konferenca shkencore e 100-vjetorit të lidhjes shqiptare të Prizrenit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94 KONFERENCA 1981] (1).

11. Femra dhe evolucioni i lindshmërisë në Kosovë

by Dushi, Mimoza.

Edition: Libri 32Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 314.32 DUSHI 2009] (1).

12. Leksikon i psikologjisë A - M

by Nushi, Pajazit.

Edition: Vëllimi I Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 159(038) NUSHI 2014] (1).

13. Leksikon i psikologjisë N - ZH

by Nushi, Pajazit.

Edition: Vëllimi II Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: REF 159(038) NUSHI 2014] (1).

14. Studime 14

Edition: Libri 14Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 STUDIME 2007] (1).

15. Studime 13

Edition: Libri 13Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 STUDIME 2006] (1).

16. Çështje të studimeve diakronike të shqipes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2010Other title: Materialet e konferencës shkencore, 6 korrik 2009 në Prishtinë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.112 ÇËSHTJE 2010] (1).

17. Studime 12

Edition: Libri 12Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 STUDIME 2005] (1).

18. Historia e konstitucionalizmit shqiptar : 1912-2012

by Bajrami, Arsim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 32 BAJRAMI 2014] (1).

19. Studime 11

Edition: Libri 11Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e shkencave dhe e arteve e Kosovës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 STUDIME 2004] (1).

20. Historia e letërsisë shqipe

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2010Other title: Materialet e konferencës shkencore, 30-31 Tetor 2009, në Prishtinë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-112 HISTORIA 2010] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës