Your search returned 40 results. Subscribe to this search

|
1. Studimet albanistike në Amerikë

Edition: Konferencë shkencore shtator 25-26, 2015Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18.09 ALBANISTIK 2016] (1).

2. Ndre Mjedja 150 vjetori i lindjes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2016Other title: Konferencë shkencore 15 Shtator 2016.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MJEDJA 2016] (1).

3. Klima e Kosovës

by Pllana, Ruzhdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 551.58 PLLANA 2015] (1).

4. Pozita e shkencave shoqërore në Kosovë

Edition: parashtresa dhe diskutime nga Këshillimi shkencor i mbajtur me 20 nëntor 1997, organizuar nga Seksioni i Shkencave Shoqërore i ASHAKMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 30 SHKENCA 2001] (1).

5. Akademia e Shkencave e Arteve e Kosoves

by Mulliqi Luan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ashak 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library (2).

6. Pasionet dhe pësimet e Selman Rizës

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36-112 ISMAJLI 2009] (1).

7. Studime për historinë e shqipes në kontekst ballkanik

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ISMAJLI 2015] (1).

8. Akademia e shkencave dhe Arteve e Kosoves

by Buza,Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ashak 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library (3).

9. Nga historia e shqiptarëve të egjiptit gjatë shekujve XV-XX

by Mufaku, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2016Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 94= (18:620) MUFAKU 2016] (1).

10. Hapsirat Metrike

by Haxhibeqiri, Qamil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2014Other title: Metric spaces.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 515.124 HAXHIBEQIRI 2014] (1).

11. Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves

by Qëndro,Gëzimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2010Availability: No items available

12. Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves

by Qëndro,Gëzimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1] (1).

13. Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves

by Qëndro,Gëzimi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2010Availability: No items available

14. Varia

by Bokshi, Besim.

Edition: Libri 50Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishshtinë ASHAK 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 111.18-26 BOKSHI 2014] (1).

15. Studia linguistica italo-albanica= Arbërishtja në kontekstin gjuhësor ballkanik dhe italian

by Altimari , Feancesco.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.4 ALTIMARI 2014] (1).

16. Tematologjia

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2005] (1).

17. Utopia letrare

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 HAMITI 2013] (1).

18. Vepra korale

by Ballata, Zeqirja.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 783.8 BALLATA 2014] (1).

19. Teoria aditive e idealeve dhe teoria e radikaleve të unazave

by Gashi, Emrush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 512 GASHI 2009] (1).

20. Kënaqësia e leximit- Prozë, ese, monografi

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ASHAK 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3.09 ALIU, 2012] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës