Your search returned 122 results. Subscribe to this search

|
1. Mbi Anglinë

by Marks, Karl | Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14 MARKS 1978] (1).

2. Kapitali (Kritikë e ekonomisë politike)

by Marks, Karl.

Edition: Vëllimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1980Other title: (Kritikë e ekonomisë politike) .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14 MARKS 1980] (1).

3. Kapitali (Kritikë e ekonomisë politike)

by Marks, Karl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330 .342 .14] (1).

4. Metalizimi i Plastmases

by Dangëllia, Hajdar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 54 DAN GELLIA 1978] (1).

5. Manual mbi matjen e temperaturës me termoçifte dhe termorezistenca

by Alisinani, Lirim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 nëntori 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 536.58 ALISINANI 1987] (1).

6. Teknologjia e Letrës (Celuloza) - Vëllimi 1

by Dishnica, Petro | Martini, Luigj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 547.458.81 DISHNIICA 1978 V.I] (1).

7. Shkollat e para kombëtare shqipe

by Myzyri, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 MYZYRI 1978] (1).

8. Problemes de la formation de peuple albanais, de sa langue et de sa culture

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 PROBLEMS 1985] (1).

9. Teknologjia e prodhimit të Këpucëve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 689.34.05-2 TEKNOLOGJIA 1976] (1).

10. Kontribut shqiptar në rilindjen evropiane

by Prenushi, Mikel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(496.5) PRENUSHI 1981] (1).

11. Dialektika e Natyrës

by Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 113/119 ENGELS 1981] (1).

12. Trupi ynë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 TRUPI 1989] (1).

13. Diagnostikimi dhe mjekimi kirurgjikal i hipospadive

by Tartari, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.6 TARTARI] (1).

14. Materializmi dhe Empiriokriticizmi

by Lenin, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 LENIN 1976] (1).

15. Shoqeria e te shtypurit shkronja shqip

by Myzyri, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 MYZYRI 1979] (1).

16. Rreth kritikës së ekonomisë politike

by Marks, Karl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.85 MARKS 1977] (1).

17. Çështje të oborrit kooperativist

by Luari, Nexhmedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 631.115.8] (1).

18. Qendrimet antimarksiste të revizionistëve kinezë mbi klasat dhe luftën e klasave

by Guxho, Naun.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 329.15 GUXHO 1983] (1).

19. Letra mbi kapitalin

by Marks, Karl | Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.85 MARKS 1978] (1).

20. Mbi disiplinën dhe rendimentin e punës

by Lenin, Vladimir | Stalin, Jozef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.101.3 LENIN 1977] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës