Your search returned 29 results. Subscribe to this search

|
1. Teoria e zhvillimit ekonomik në socializem

by Stojanoviq, Radmilla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mesimore i KSAK 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-4/3 33 STOJANOVIQ 1960] (1).

2. Plan - programi i njësuar i punës edukativo - arsimore në shkollën fillore

by Grupi redaktues.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 PLAN] (1).

3. Puna e kujdestarit të klasës

by Tançiq, Radosllav | Vukiq, Dragojlla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 TANÇIQ 1971] (1).

4. Lexim letrar me pasqyrë te letersisë (botim i gjashtë)

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

5. Pregaditja e nxënësve për përfitimin e njohurive të reja

by Polak, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 POLAK 1976] (1).

6. Gramarika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia )

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

7. Metodika e mësimit të dituri natyrës

by Prodanoviq, Tihomir T.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 PREDANOVIQ 1986] (1).

8. Pedagogjia

by Shimllesha, Pero.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.01 SHIMILLESHA 1988] (1).

9. Metodika e mësimit të dituri natyrës dhe të biologjisë

by Grubiq, Millan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 GRUBIQ 1984] (1).

10. Mësimi i marksizmit dhe të themeluarit marksist të praktikës arsimore - edukative në shkollën fillore dhe të mesme

by Bogavac, Tomislav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.17 BOGAVAC 1977] (1).

11. Politika ekonomike e Jugosllavisë

by Vasiq,Velimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/2 338.2 VASIQ 1969] (1).

12. Leksikologjia e gjuhës shqipe

by Thomaj, Jani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373 THOMAJ 1978] (1).

13. Ekonomia politike e socializimit

by Pomak,Pajzit | Selmanaj, Selman | Gjokiq, Zoran.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 338.2 POMAK 1984] (1).

14. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

15. Letërsia e huaj - Pjesa II

by Domi, M | Spasse, Sterjo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82 (091) 1969 P.2] (1).

16. Teoria e letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.0 ALIU] (1).

17. Analiza ekonomike - financiare e ndërmarrjeve në kushtet e inflacionit

by Gorani, Hajrullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101 GOTANI 1990] (1).

18. Zhvillim i mendimit ekonomik

by Shoshkiq, Branisllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.101.54 SHOSHKIQ 1972] (1).

19. Metodika e mësimit të njohuri shoqërisë - për shkollën normale

by Nebrigiq, Danillo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.08 NEBRIGIQ 1966] (1).

20. Mësimi i gjeografisë në shkollën fillore Doracak për arsimitarë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.8 : 91 (075.8)] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës