Your search returned 8771 results. Subscribe to this search

|
361. Diabeti

by Kalo ,Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.37-008.64 KALO 1985] (1).

362. Metodika e mësimit të dituri natyrës dhe të biologjisë

by Grubiq, Millan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 GRUBIQ 1984] (1).

363. Miku im, Automobili

by Bekteshi, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 629.113 BEKTESHI 1986] (1).

364. Bibliografi e kritikës letrare shqiptare - 44/74

by Shema, Isak | Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:821.19:09] (1).

365. Trajtesa albanologjike

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MURATI 2005] (1).

366. Rrisim Fëmijë të Shëndetshëm

by Cikuli, Rashela.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.953 CIKULI 1984] (1).

367. Infermieristika kirurgjikale e përgjithshme

by Topi, Skënder | Prifti, Rudina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa print 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-089.8-083] (1).

368. Kultura dhe këmbimi i lirë i punës

by Kamberi, Esat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(=18:330) KAMBERI 1984] (1).

369. Vendasit digjitalë dhe imigrantët digjitalë

by Gunther, Johann.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 007 GUNTHER 2008] (1).

370. Kosova the Potential

by Meraku, Genc S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dukagjini 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 MERAKU 2008] (1).

371. Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Bota shqiptare 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MUSLIU 2007] (1).

372. Kumtesat I - shkencat gjuhësore, kulturore dhe historike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e arsimit, shkencës dhe tekonologjisë 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 KUMTESAT 2015] (1).

373. Shërimi i Majasëllit (Hemorroideve)

by Kajtazi, Halil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 KAJTAZI 1998] (1).

374. Edukata parashkollore

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë BPeAL AAB 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2 NUREDINI 2013] (1).

375. Shqipëria frankofone

by Rama, Luan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onufri 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(446.5:44) RAMA 2001] (1).

376. Pozita e gruas në Kosovë me një vështrim të posaçë në të drejtën zakonore

by Begolli, Valbona.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 396.2 BEGOLLI 1984] (1).

377. Sida

by Daniel, Viktor.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-09 DANIEL 1990] (1).

378. An Introduction to Political Communication

by McNair, Brian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Routledge 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3:32 McNAIR 2008] (1).

379. Teoria e mësimit me nxënësin-studintin në qendër

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.31 NUREDINI 2012] (1).

380. Gurë të mozaikut shqipëtar

by Nimani, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ARS ALBANICA 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 NIMANI 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës