Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
341. Shqipja standarde- Si ta flasim dhe ta shkruajmë

by Metushaj, Rami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MEMUSHAJ 2008] (1).

342. Kirurgjia e përgjithëshme

by Topi, Skënder | Mazniku, Ilia | Çela, Albana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Mjekësisë 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-089.8 TOPI 2014] (1).

343. Plani dhe programi mësimor 9

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Arsimit e Shkencës dhe e Teknologjisë 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 372.214 PLANI 2002] (1).

344. Shtigjeve të inovacionit

by Portnoff, Andre-Yves.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.5 PORTONOFF 2007] (1).

345. Managing Human Resources

by Cowlind, A G | Mailer, CJB.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Edward Arnold 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.3 COWLING 1981] (1).

346. Mozaiku - Qasja në edukimin parashkollor multikulturor dhe dygjuhësor të fëmijëve -

by Hoti, Demë | Growing, Elizabeth.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Save the Children 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.2] (1).

347. Shtypi i Kombeve dhe i Kombësive të Kosovës (1871-1983)

by Hoxha, Sherafedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070 HOXHA 1987] (1).

348. Problemes de la formation de peuple albanais, de sa langue et de sa culture

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 PROBLEMS 1985] (1).

349. Protokollet infermierore teknikat dhe procedurat bazë 1

by Topi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa print 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.083 TOPI 2014 P.1] (1).

350. Kumtesa - Nga konferenca vjetore kombëtare e shkencës " Java e Shkencës 2011

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Tekonologjisë 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001 KUMTESA 2011] (1).

351. Business Finance Theory and Practice

by Mclaney, E J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London PITMAN PUBLISHING 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.15 McLANEY 1997] (1).

352. Kujdesi ndaj të sëmurit

by Joliq, Milica | Viçovac, Lubinka | Gjorgjeviq, Dragosllav.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i Teksteve dhe I mjeteve Mësimore I KSA të Kosovës Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.083 JOLIQ 1974] (1).

353. Studime gjuhësore V

by Luka, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër "Gjergj Fishta" 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 LUKA 1999 V.5] (1).

354. Si shkruhet vepra shkencore

by Shamiq, Mid'hat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Logos-a 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 001.81 SHAMIQ 2006] (1).

355. Teknologjia e prodhimit të Këpucëve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 689.34.05-2 TEKNOLOGJIA 1976] (1).

356. Dokumeta themelorë ndërkombëtarë për arsimin dhe të mësuarit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti për Bashkëounimin Ndërkombëtar i Shoqatës Gjermane të shkollave të Larta Popullore 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.014-053.8(093) DERVISHI 2002] (1).

357. Zhvillimi i shkollave dhe i arsimit në territorin e sotëm të Anamoravës (1945-1950)

by Demi, Zeqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë PROGRAF 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 372 DEMI 1997] (1).

358. Studime gjuhësore I

by Luka, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër "Gjergj Fishta" 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 LUKA 1999 V.5] (1).

359. Drejtim Financiar

by Xhafa, Halit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë albPAPER 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.14 XHAFA 2014] (1).

360. Bibliografi e kritikës letrare shqiptare 1944-1974

by Shema, Isak | Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:821.1.09 SHEMA 1997] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës