Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
301. Introduction to Physical Education, Fitness, and Sport

by Siedentop, Daryl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Boston McGraw 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613.7 SIEDENTOP 2004] (1).

302. Ogretim plan ve programi 6

by Sinif, Ilkogretim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Printing Press 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.214 OGRETIM 2003] (1).

303. Kërkime pedagogjike - Përmbledhje punimesh

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09 KËRKIME 2014] (1).

304. Matrox RT2500 - Installation and user guide

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Matrox Graphic Inc. 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.3 MARTOX 2001] (1).

305. Lindja e tragjedisë apo përvoja e autokritikës

by Nietzsche, Friedrich.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Eugen 200Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 133.3 NIETZSCHE 2001] (1).

306. Gjurmime albanologjike- Folklor dhe etnologji

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1991] (1).

307. Metodika e punës së pedagogut të shkollës (I)

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Peishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.012 NUREDINI 1990] (1).

308. Nastavi plan i program 6

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Druckart 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.214 NASTAVNI 2003] (1).

309. Histori e Shtypit Shqiptar 1848-1996

by Fevziu, Blendi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Marin Barleti 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070(=18)(091) FEVZIU 1996] (1).

310. Përmbledhje detyrash të zgjedhura nga mekanika teorike me programe në C++ - Pjesa V

by Pllana, Gani S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Shkollor 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.43 PLLANA 2009] (1).

311. Journey to Data Quality

by Lee, Yang W | Pipino Leo L | Funk James D | Wang Richard Y.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Library of Congress 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.4 LEE 2006] (1).

312. Protokollet infermierore teknikat dhe procedurat bazë 2

by Topi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa print 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.083 TOPI 2014 P.2] (1).

313. Metodika e edukimit punues

by Emërllahu, Dali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.012 EMËRLLAHU 1997] (1).

314. Gjuha shqipe 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18] (2).

315. The importance of the education council of the Republic of Kosova to school independence in Albanian

by Demi M.A, Zeqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë The council of Education of Kosova 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373 DEMI 1998] (1).

316. Kultura popullore në evropë në fillimet e kohës së re

by Burke, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: CEU ARBRI 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 BURKE 1994] (1).

317. Human Resource Development (Perspectives, Strategies and Practice)

by Stewart Jim | McGoldrick, Jim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Pitman Publishing 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.4 STEWART 1996] (1).

318. Gjuha shqipe 2 L.2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA L.2 1983] (1).

319. Ndërgjegjësimi i Infermierëve dhe Mamive në Fushën e kërkimit Shkencor Manual

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Artini 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 626-083:001.89(75.8)(035)] (1).

320. Art and Society

by Read, Herbert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New Yourk Schocken Books 1966Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.01:306 READ 1966] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës