Your search returned 35 results. Subscribe to this search

|
1. Komunikimi në diplomacinë publike

by Saliu, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kolegji AAB 2015Other title: Soft power-i dhe imazhi ndërkombëtar i Kosovës / (Me parathënie nga Artan Fuga).Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 327 SALIU 2015] (1).

2. Kur u vra Azem Hajdari - libri i dytë i ciklit "Ditari i Romës"

by Polovina, Ylli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albin 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323 POLOVINA 2003] (1).

3. Roli i Medias në Bisedimet e Vjenës

by Gërvalla, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Mediaplusart 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323 GËRVALLA 2010] (1).

4. Aspekte aktuale të çështjes kombëtare në Jugosllavi

by Dragosavac, Dushan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 DRAGOSAVAC 1985] (1).

5. Afirmimi i Kombësisë Shqiptare në Jugosllavi

by Hoxha,Hajredin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 HOXHA 1983] (1).

6. Afirmacija Albanske Nacionalnosit u Jugoslaviji

by Hoxha,Hajredin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

7. Diplomacia

by Kissinger, Henry.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHB e Lidhjes së Shkrimtarëve 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 341.7] (1).

8. Letër e panjohur e Enver Hoxhës mbi Kosovën

by Minxhozi,Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimpex 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

9. Sistemi Gjyqësor Jugosllav Sistem Fashist ndaj Shqiptarve

by Kelmendi, Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Biblioteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

10. Kosova etika politike

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

11. Çështja Shqiptare dje dhe sot : The Albanian issue yesterday and today

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Eurrilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1] (1).

12. Çështja kombëtare dhe vetëdija kritike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shkronja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 ,1998] (1).

13. Ëngjëlli i Mostarit

by Becker,Sally.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Globus R. 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (497.15) Becker 2000] (1).

14. Libri Shkollor (Bulenti tremujor)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë KSA të Kosovë 1979Availability: No items available

15. Libri Shkollor (Bulenti tremujor)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë KSA të Kosovë 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 Libri 1979] (1).

16. Natural Albania

by Danaj,Koço.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Erik Tiiranë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18) Danaj 2006] (1).

17. Fjalor Demokratik

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Toena 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Qosja 1997] (1).

18. Një Vit Vendimtar

by Kosumi,Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18:496.51) Kosumi 2006] (1).

19. Fluturimi i vetëm i Azem Berishës për në Kështjellë

by Surroi,Veton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Surroi 2005] (1).

20. Filozofia Politike dhe Nacionale Ibrahim Rugova

by Bytyçi,Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina -KH 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Bytyçi 2011] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës