Refine your search

Your search returned 11 results. Subscribe to this search

|
1. Kërkime gjuhësore

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 , AJETI, 1978] (1).

2. Studime gjuhësore në fushë të shqipes I

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 AJETI 1982 V.1] (1).

3. Studime gjuhësore në fushë të shqipes II

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 AJETI 1985 V.2] (1).

4. Studime gjuhësore në fushë të shqipes III

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 AJETI 1985 V.3] (1).

5. Studime gjuhësore në fushë të shqipes IV

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18: 801.6 AJETI 1989 V.4] (1).

6. Vepra 3

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1998Other title: Botime të veçanta XXXII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 16.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 1998] (1).

7. Vepra 1

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademija e shkencave dhe e arteve e Kosovës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'282.2 AJETI 1997] (1).

8. Vepra 2

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademija e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1998Other title: Botime të veçanta XXXI; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 15.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 1998] (1).

9. Vepra 4

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2001Other title: Botime të veçanta XXXVIII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 17.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 2001] (1).

10. Vepra 5

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2002Other title: Botime të veçanta XLIII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 18.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 2002] (1).

11. Për të vërtetën shkencore

by Ajeti, Idriz.

Edition: Libri 33Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 AJETI 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës