Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
581. Studime gjuhësore I

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-I] (1).

582. Fundi i "misterit" etrusk

by Majani, Zahari.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Etruria 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(3)] (1).

583. Krijimi i klases me në qendër fëmijën 6-7 vjeç

by Walsh, Kate Burek.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Extra 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.31 HANSEN 1999] (1).

584. Marketing Research (Within a changing information environment)

by Hair, Joseph F | Bush, Robert P | Ortinau David J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York McGraw-Hill Irwin 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.83 HAIR 2003] (1).

585. Als ein Schatz in der Hirtenhutte entdeskt wurde

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2002] (1).

586. Qendrimet antimarksiste të revizionistëve kinezë mbi klasat dhe luftën e klasave

by Guxho, Naun.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 329.15 GUXHO 1983] (1).

587. Studime gjuhësore II

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-II] (1).

588. Çështje të letërsisë gojore

by Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 BERISHA 1982] (1).

589. Als der Kleine Junge ein Groses Wunder erlebt

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2009] (1).

590. 30- Vjet të institutit të historisë në Prishtinë - 1967-1997

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i historisë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 061:93 VJET 1998] (1).

591. Çështja Shqiptare

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Druck Art 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18;496.15 Qosja 1994] (1).

592. Development of higher education in Slovenia

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ljubljana Ministry of Education and Sport. 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378DEVELOPMENT 1998] (1).

593. Bram, mein Musiklehrer

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Germany Johannis 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2009] (1).

594. Lëvizja revolucionare e sindikatave dhe lidhja e sindikatave të kosovës 1919-1975

by Pushkolli, Fehmi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i historisë së kosovës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 331.105.44 PUSHKOLLI 1977] (1).

595. Broadcast Journalism

by Boyd, Andrew | Ray, Alexander | Stewart, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Amstersam ELSEVER 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.191; (171)(41)] (1).

596. Mediamorfoza - Të kuptojmë mediat e reja

by Fidler, Rodger.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Instituti Shqiptar i Medias Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 1290/08] (1).

597. Puna e bashkuar në luftë për vetëqeverisje socialiste dhe zhvillim shoqëroro-ekonomik - Kumtesa 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Rilindja 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 061.3(497.1) PUNA 1981] (1).

598. Information Systems (A Problem-Solving Approach)

by Laudon, Kenneth C | Laudon, Jane Price.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York The Dryden Press 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.2 LAUDON 1995] (1).

599. Studime gjuhësore III

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1976 S-III] (1).

600. Studime gjuhësore IV

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-26 ÇABEJ 1977] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës