Your search returned 8769 results. Subscribe to this search

|
541. Rreth kritikës së ekonomisë politike

by Marks, Karl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.85 MARKS 1977] (1).

542. Universiteti i Tetovës thërret shqiptarët në mbrojtjen nga komplotistët

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë Universiteti i Tetovës 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.4 UNIVERSITETI 2002] (1).

543. Rezymet-Sazetci-Abstracts

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 REZYME 1982] (1).

544. Zhvillimi historik i zejtarisë dhe rëndësia e saj bashkëkohore për strukturën ekonomiko - shoqërore të KSA të Kosovës

by Halimi-Statovci, Drita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) : 33 (091) STATOVCI 1982] (1).

545. Mass media and society

by Curran, James | Gurevitch Michael.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Manchester Hodder Arnold 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3316 MASS 2005] (1).

546. Il giornalismo come professione

by Charon, Jean-Marie | Mauri, Mario.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Milano Jaca Book 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.1 CHARON 1993] (1).

547. Alternativat dhe rruget e mundshme per grumbullimin e armatimit ne Shqiperi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shoqata Shqiptare e Atlantikut 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 632.4 (06) ALTER 1999] (1).

548. Gjuha shqipe e kuvendit të arbërit (1706)

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 ISMAJLI 1985] (1).

549. Buletini i punimeve shkencore të fakultetit filozofik të Prishtinës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Beogradit 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.4(469.51).096 BULETINI 1969] (1).

550. Mbledhës të hershëm të folklorit shqiptar (1635 - 1912) III

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i folklorit 1962Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) MITKUA 1961 V.3] (1).

551. Chandler and Grant's Glaucoma - Fourth ed.

by Epstein, David L | Allingham, Rand | Schuman, Joel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Philadelphia Williams and Wikins 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 617.7 EPSTEIN 1997] (1).

552. Albanian-American Realities

by Baze Mero.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Publishing House KOHA 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.332 BAZE 1997] (1).

553. Manual për mediatransmetuese - Lajmi në television

by Gjergji, Seremb.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070 GJERGJI 2003] (1).

554. Mbledhës të hershëm të folklorit shqiptar (1935 - 1912) II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i folklorit 1961Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) MITKUA 1961 V.2] (1).

555. Teorija novog socializma J.K. Galbraitha

by Dujsin,Uros.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb Globus 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.83 DUJSIN] (1).

556. Filozofia Politike dhe Nacionale Ibrahim Rugova

by Bytyçi,Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kristalina -KH 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Bytyçi 2011] (1).

557. Hulumtimet e Vendbanimeve të lëndëve të para minerale

by Shabani, Bajrami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 622.21 SHABANI 1997 ] (1).

558. Problemet Deontologjike te shkeljet mjekësore (Monografi)

by Batalli, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: n.a. n.a. 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 61 BATALLI 2002] (1).

559. Shoqëria biblike britanike për të huajt dhe bektashizmi 1814-1897

by Krasniqi, Memli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 06.5 KRASNIQI 2013] (1).

560. Gustav Majeri dhe Albanologjia

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Argeta LMG 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BALIU 2001] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës