Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
521. Didaktika

by Dedaj, Bedri | Çomo, Bekim | Gaçe, Pëllumb | Osmani, Shefik | Vuji, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri universitar 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.147 DIDAKTIKA 1986] (1).

522. Raportimi Televiziv si teori dhe praktikë

by Tejeci, Hyrë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB, Prishtinë Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.17 TEJECI 2012] (1).

523. Als mit der Dorhchzeit der Friede kam und weitere Erzahlungen

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Germany Johannin 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2009] (1).

524. Bazat e komunikimit pamor

by Bergstrom, bo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET/PRESS 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BERGSTROM 2012] (1).

525. Lidhja e rinisë së Kosovës 1948- 1978

by Salihu, Faruk.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti i Historisë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 061.213 SALIHU 2005] (1).

526. Vrasjet për hakmarrje e për gjakmarrje në Shqipëri

by Elezi, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botim i qendrës shqiptare për të drejtat e njeriut 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.1 (=18) ELEZI 2000] (2).

527. Janson's History of Art

by Davies, Penelope | Denny, Walter | Simon, David | Roberts, Ann | Jacobs, Joseph | Hofrichter, Frima, Fox.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New Jersey Pearson 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.03(091) JANSON'S 2007] (1).

528. meditim pedagogjik mbi abetaret shqipe

by Bevapi, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onufri 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BEVAPI 1996] (1).

529. Vepra 3

by Ajeti, Idriz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 1998Other title: Botime të veçanta XXXII; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 16.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 AJETI 1998] (1).

530. Manual I Bletarit

by Nuri, Qenan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia Propagande Bujqësore 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 638.1/.19] (1).

531. Shoqeria e te shtypurit shkronja shqip

by Myzyri, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 MYZYRI 1979] (1).

532. Komunizmi, Kapitalizmi dhe Mass-Media

by Sparks, Colin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimi i institutit shqiptar te medias Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 SPARKS] (1).

533. The press and society - from Caxton to Northclife

by Cranfield, G. A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Longman 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070+316(41)] (1).

534. Als um Mitterbacht eine Fremde Gestalt erschien

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2001] (1).

535. Krijimtaria gojore dhe proza e shkruar shqiptare në Jugosllavi

by Zejnullahu, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398 (=18) (091) ZEJNULLAHU 1987] (1).

536. Një jetë për një universitet

by Halimi-Statovci, Drita.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.4 STATOVCI 2009 L.7] (1).

537. Zbornik Radova 2

by Radova, Zbornik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-002.77 ZBORNIK 2008] (1).

538. Elementet e shqipes në gjuhët sllave jugore

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-115 MURATI 1990] (1).

539. Ultime notizie sul giornalismo - Manuale di giornalismo internazionale

by Colombo, Furio.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Laterza 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.1 COLOMBO 1995] (1).

540. Fluturimi i vetëm i Azem Berishës për në Kështjellë

by Surroi,Veton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Koha 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Surroi 2005] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës