Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
501. Java e biblotekës në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 027.54 JAVA 2011] (1).

502. Qyteti i ndertuar nga njerzit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Mësënjëtorja e Parë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 711.4 HARTKOORN 2000 V.2] (1).

503. Gjuha e sotme letrare shqipe dhe disa probleme themelore të drejtshkrimit të saj

by Kostallari, Androkli.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RP të Shqipërisë IGJL 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'35 KOSTALLARI 1973] (1).

504. Plani strategjik për biblotekën kombëtare dhe për biblotekën universitare - Vol.1

by Oberembt, Kenneth J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë National and university library of Kosovo and the U.S office 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 026/027 OBEREMBT Vol.1 2004] (1).

505. Etika Mjekësore

by Orr, Robert | Chay, Fred.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Pergamena Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 61+174.2 ETIKA] (1).

506. Fjalor Demokratik

by Qosja, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Toena 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 Qosja 1997] (1).

507. A Study on the Implementation of the Bologna Process at the University of Prishtinë : Studimi lidhur me zbatimin e Provesit të Bolonjës në Universitetin e Prishtinës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë osce 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378 STUDIM 2009] (2).

508. E folmja e Petershticës- Fonetikë

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rugova Art 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 MUSLIU 2012] (1).

509. Gazetaria

by Boriçi, Hamit | Gjergji, Bashkim | Tirana Genc | Ramabaja, Sadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia botuese e librit universitari 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.11 BORIÇI] (1).

510. Plani strategjik për biblotekën kombëtare dhe për biblotekën universitare - Vol.2

by Oberembt, Kenneth J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë National and university library of Kosovo and the U.S Office 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 026/027 OBEREMBT V.2 2004] (1).

511. Prozë popullore nga Drenica 1

by Çetta, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.2 ÇETTA 1972 V.1] (1).

512. Mobilizimi i kursimit te diasporës kosovare

by Govori,Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.567.2 GOVORI 1997] (1).

513. Edukata Shendetsore dhe Ekonomia Shtepiake

by Nesturi, Nikolla | Tite, Piro | Sharko, Vojsava | Kongoli, Drita | Mandi, Kostandina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: LIBRI SHKOLLOR 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613.995 EDUKATA 1998] (1).

514. Ljubav bez straha - Seksualni vodic za sve supruznike

by Ceser, Justis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Medicinska knjiga 1960Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.6 ÇESER 1960] (1).

515. Gazetaria 2

by Boriçi, Hamit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimi i institutit shqiptar të medias 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 BORIÇI 2002] (1).

516. Mbi politikën e folklorit shqiptar

by Vinca, Nuhi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 398.8 VINCA 1996] (1).

517. Als die Konigin die Gefangnistur offne lies

by Jan Rotting, Gerhard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ulm MediaKern 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 2 ROOTING 2012] (1).

518. Hyrje në punën e referencave - Shërbimet themelore informative Vëllimi 1

by Katz, William A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare edhe universitare e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 025.5 KATZ 2007 ] (1).

519. Gustav Majeri dhe albanologjia

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shpresa 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 BALIU 2000] (1).

520. Një Vit Vendimtar

by Kosumi,Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Toena 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18:496.51) Kosumi 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës