Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
481. Higjiena shkollore

by Gjurba, Marita | Striniqi, Ariana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Camaj-Pipa 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613.96 GJURBA 1998] (1).

482. Sistemi ekonomik dhe zhvillimi i kosovës

by Sadiku,Muhamet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.17 (496.51) SADIKU 1997] (1).

483. Libri Shkollor (Bulenti tremujor)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë KSA të Kosovë 1979Availability: No items available

484. Libri Shkollor (Bulenti tremujor)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë KSA të Kosovë 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 Libri 1979] (1).

485. Historia e Librit

by Stipçviq, Aleksandar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.038.932 (091) STIPÇEVIQ 1988] (1).

486. IL BUON GIORNALE

by Ottone, Piero.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Milano DUE 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659 OTTONE 1987] (1).

487. Skema e Historise se Semundjes

by N.Shurbani | P. Vesho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës Fakulteti i Mjekësisë 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library (2).

488. Moderatori dhe moderimi në televizion

by Sinan, Resul.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB - Riinvest 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.17 SINANI 2011] (1).

489. Tregues për veprat e V. I. Leninit I - Treguesi i lëndes

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 012 TREGUES 1971] (1).

490. Studime gjuhësore II ( Dialektologji )

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 STUDIME 1989 V.2] (1).

491. Shkollat e mesme të Pejës nën okupim (1990/91-1997/98)

by Mulliqi, Demë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Uliqin Art club 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 375.5 MULIQI 1999] (1).

492. 16 Shekuj

by Sokoli, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Eurolindja Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.071(=18)(092) SOKOLI] (1).

493. Shtyllat e Kombit - Publicistikë

by Gjeçovi, Shtjefën.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Reklama 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(496.5)(046) GJEÇOVI 1999] (1).

494. Tekst ushtrimesh të gjuhës shqipe (pjesa e parë)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 TEKST 1977] (1).

495. Natural Albania

by Danaj,Koço.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Erik Tiiranë 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (=18) Danaj 2006] (1).

496. Pasqyra e planeve mësimore dhe e perdonelit akademike për vitit 2007/2008

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378 PASQYRA ] (1).

497. Primeneta ekonomija

by Mojsoski,Vasil | Karagjova,Vera.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ohrid Cv.Klient Ohridski 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.14/15 MOJSOSKI 2002] (1).

498. Ja si dua të informohem

by Muka, Arben.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti Shqiptar i Medias 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 654.19 MUKA 2012] (1).

499. Menaxhimi Krijues i televizionit

by Markoff, Sheldon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë USAID Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.113.8 MARKOFF] (1).

500. Vademekum për urgjencat në helmimet e mprehta

by Sula, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë PHO & NIX 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.099 SULA 1998] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës