Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
461. Rugova legjendë dhe realitet

by Kelmendi, Osman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë DUKAGJINI 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=28) KELMENDI 1995] (1).

462. Si të shkruhet disertacioni

by Rrahmani, Zejnullah.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378 RRAHMANI 2001] (2).

463. Kadare në gjuhët e botës

by Kuçuku, Bashkim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onufri 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 012(496.5) KUÇUKU 2000] (1).

464. How to get into Advertising

by Neidle, Andrea.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York CASSELL 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.1 NEIDLE 2000] (1).

465. Historia dhe teoria në antropologji

by Barnard, Alan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 BARNARD 2011] (1).

466. Arti i Talies në podiumet Dibrane

by Jajaga, Arben.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup NGB Shkupi 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 729(091) JAJAGA 2000] (1).

467. Çështja kombëtare dhe vetëdija kritike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shkronja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 ,1998] (1).

468. Promocioni Reklama dhe shitja personale

by Reshidi, Nail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RIINVEST 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.1 RESHIDI 1996] (1).

469. Nga thesari kulturor i atdheut

by Bytyçi, Çerkin | Preçi, Lekë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjermani Këshilli i Arsimtarëve Shqiptarë në Gjermani 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) BYTYÇI 2000] (1).

470. Electaarchitecture

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Milano Electa 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 72.04 ELECTA 2005] (1).

471. Albania Miracolo economico del 2000

by D'agostino, Costanzo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë ALBANIA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18 : 450) ALBANIA 1999] (1).

472. Ekonomska kriza i reforma socializima

by Vojnic, Dragomir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Zagreb Globus 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.15 (497.1) VOJNIC] (1).

473. Monumente të Kulturës në Shqipëri

by Adhami, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë M.Druri 1958Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 729.94(496.5) ADHAM 1958] (1).

474. Dizenfektimi Dezinsektimi Deratizimi

by Veseli, Sejdi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë Instituti Kombëtar për Shëndetësi Publike i Kosovës 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 614.48 VESELI 2000] (1).

475. Ëngjëlli i Mostarit

by Becker,Sally.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Globus R. 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 323.1 (497.15) Becker 2000] (1).

476. Kërkimet e tregut

by Reshidi, Nail.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 330.342.151 Reshidi 1997] (2).

477. Përmbledhje punimesh - Zbornik Radova

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Banja e kllokotit 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-002.77 PËRMBLEDHJE 1989] (1).

478. Projektimi i objekteve industriale

by Morina,Idriz, I.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Printing press 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 725 MORINA 2015] (1).

479. Patologjia Perinatale

by Harto, Fatos | Subashi, Shyqeri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti Shtetëror i Tiranës 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.091 HARTO 1976] (1).

480. Banesa Qytetare Kosovare e Shek. XVIII-XIX

by Riza, Emin | Haliti, Njazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 711.4 RIZA 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës