Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
441. Gramatika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia)

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

442. Speaking of a free press

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington The Newspaper Center 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 073.13 SPEAKING] (1).

443. Bajraku në organizimin e vjetër shoqëror - Fundi i shek. XVII deri më 1912

by Ulqini, Kahremani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e Shekncave të RPS e Shqipërisë 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) : 323 ULQINI 1991] (1).

444. Sëmundja e Rrezës

by Mëhilli, Spiro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 MËHILLI 1981] (1).

445. Jeta e re - Bibliografia 1980-1984

by Ahmeti, Sevdije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtineë 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 016:05] (1).

446. Zbornik Radova : Përmbledhje e punimeve

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-053.2 PËRMBLEDHJE 1987] (1).

447. Krijimi i klasave me femijën në epiqendër

by Walsh, Kate Burek.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Lilo 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.31 WALSH 1997] (1).

448. The American Press

by Krimsky, George | Barbour, Charles.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Washington International Center for Journalists 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070(73)(091) A BRIEF] (1).

449. Nga gurra e traditës

by Krasniqi, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DUKAGJINI 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 391.1 (=18) KRASNIQI 1991] (1).

450. Bibliografi e arkeologjisë dhe e historisë së lashtë të Shqipërisë 1972-1983

by Drini, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 016:902+94 DRINI 1985] (1).

451. Fonetika dhe fonologjia e gjuhës shqipe

by Dodi, Anastas.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e Shqipërisë IGJL 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'34 DODI 2004] (1).

452. Hyrë Tejeci raportimi televiziv si teori dhe praktikë

by Tejeci, Hyrë.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.17 TEJECI 2012] (1).

453. Bibliografi - e punimeve pedagogjike të botuara në gjuhën shqipe në periodikun pedagogjik 1945-1978

by Krasniqi, Islam.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Bibloteka kombëtare dhe universitare e Kosovës 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 014.3:37 KRASNIQI 2007] (1).

454. Etnografia shqiptare - Migrime të shqiptarëve

by Tirta, Mark.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shkenca 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) TIRTA 1999] (1).

455. Arte Pamore Shqiptare

by Mehmeti, Musa, R.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Piktorët e Luleve 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.01(496.5)(091) MUHAMETI 2006] (1).

456. Trashëgimi kulturor i popullit shqiptar- vepra I

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 XHUVANI 1980] (1).

457. Pasqyra e planeve dhe e personelit mësimor për vitin 2002-2003

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378 PAQYRA 2003] (1).

458. Te punosh ne radio

by Scaglioni, Alessandra.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimi i Institutit Shqiptar të Medias 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.14 SCAGLION 2001] (1).

459. Suvremena filozofska antropologija: tyri glavna koncepta o covjeku

by Muhovic, Muslija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Sarajevo Grafit 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.319.8] (1).

460. Semantika e fjalësit

by Baliu, Begzad.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Era 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'37 BALIU 2009] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës