Your search returned 8767 results. Subscribe to this search

|
421. Trashëgimia dhe transformimi u kulturës popullore - Materiale nga sesioni shkencor, mbajtur në Prishtinë më 7-8 shtator 1979

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanalogjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 391.1 TRASHËGIMIA 1983] (1).

422. Edukimi i të drejtave të njeriut në shkollë

by Muka, Petrit.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.342.7 EDUKIMI 1997] (3).

423. Aksidenti i orës shqiptare

by Çapriqi, Basri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Fjala 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008:94(496.51) ÇAPRIQI 1993] (1).

424. Studime albanistike I

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 RIZA 1979 V.1] (1).

425. Mbi Materializmin historik

by Mering, Franc.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 MERING 1979] (1).

426. Trupi ynë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 TRUPI 1989] (1).

427. Udhëzime didaktiko-metodike për realizimine planit dhe të programit unik të punës arsimore edukative në shkollën fillore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buletini arsimore i KSAK 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.3 BULETINI 1978] (1).

428. Diagnostikimi dhe mjekimi kirurgjikal i hipospadive

by Tartari, Flamur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.6 TARTARI] (1).

429. Etnografi e të folurit të shqipes

by Shkurtaj, Gjovalin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtëpia Botuese e Librit Universitar 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) : 811.18 SHKURTAJ 2004] (1).

430. Strategic Management (An Analytical Introduciton)

by Luffman, George | Lea, Edward | Sanderson, Stuart | Kenny, Brian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Cambridge BLACKWELL 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.5 LUFFMAN 1996] (1).

431. Principles of form and design

by Wong, Wucius.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New york John Wiley & Sons, INC. 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.012 WONG 1993] (1).

432. Vepra 3

by Riza, Selman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës 2002Other title: Botime të veçanta XLIV; Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë; Libri 19.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 : 008 RIZA 2002 ] (1).

433. Protokollet infermierore teknikat dhe procedurat bazë 3

by Topi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa print 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.083 TOPI 2014 P.3] (1).

434. Historia e Artit

by Muharremi, Hivzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Univeristeti i Prishtinës 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.01(091) MUHARREMI 2003] (1).

435. Fshehtësitë e Thesarit të gjelbërt të natyrës

by Xhervis, Deforest Klinton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjakovë NGLB Kosova Prizren 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 615.89 XHervis 2001] (1).

436. Anatomia e Kafkes dhe Variacionet e Pjeseve te saj

by Ylli, Asim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 YLLI 1977] (1).

437. Radio gazetari

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659 PAÇARIZI 2008] (2).

438. Materializmi dhe Empiriokriticizmi

by Lenin, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 LENIN 1976] (1).

439. Aspekte nga periodiku në bibloteka

by Beshiri, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ura 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 02:05 BESHIRI 2007] (1).

440. Krijimi i klasave me në qendër fëmijën

by Walsh, Kate Burek.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Lilo 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.31 WALSH 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës