Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
401. Marketingu Ndërkombëtar

by Jakupi, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8(075.8) JAKUPI, A 2008] (1).

402. Mbi epikën tonë popullore historike

by Shala, Demush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 393.87 SHALA 1982] (1).

403. Alergologjia klinike

by Kadriu, M. Hedvig.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-05 KADRIU 1983] (1).

404. Astrologjia për të gjithë - Horoskopi teknika dhe njohja e tij

by Eduard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat Zylyftar Plaku 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 133.52 EDUARD 2001] (1).

405. Rishikimi i procedurës penale për shkak të faktorve dhe provave të reja

by Mrati, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 374.95 MURATI 2006] (1).

406. Filozofia e Artit

by Taine, Hippolyte-Adolphe.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ideart 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.01 TAINE] (1).

407. Kështjella e virtytit - ( Antropologji kulturore )

by Sinani, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(=18) SINANI 2001] (1).

408. Gjuha shqipe I

by Radovicka, L | Karapici, Z | Toma, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 RADOVICKA 1975 V.1] (1).

409. Strategic Management Text and Cases (Fifth Edition)

by Higgins, James M | Vincze, Julian W.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Florida The Dryden Press 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.5 HIGGING 1993] (1).

410. Faktorë kulturorë e fetarë - nga kombësia tek kombi

by Ulqini, Kahremani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Idromena 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(=18):2 ULQINI 1999] (1).

411. Lindja, martesa dhe mortja në malësitë e Tetovës

by Sulejmani, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392/395 SULEJMANI 1988] (1).

412. Dritare filozofike

by Myteberi, Fatmira.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i studimeve pedagogjike 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373.5 MYTERBERI 1996] (1).

413. Marketing Strategy: The Challenge of the external environment

by Mercer, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Sage Publications 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 MERCER 1998] (1).

414. The book - the story of printing and bookmaking

by McMurtrie, Douglas C.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York Dorset Press 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 676.223(091) McMurtrie 1989] (1).

415. Misioni i shkeullit XX

by Zavalani, Tajar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: PHOENIX 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008:32 ZAVALANI 1998] (1).

416. Gjuha shqipe 3

by Radovicka, L | Karapici, Z | Toma, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollor 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 RADOVICKA 1981 V.3] (1).

417. Sëmundja si metaforë dhe sida dhe metaforat e saj

by Sontag, Susan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Korbi 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-03 SONTAG 1991] (1).

418. Trashëgimia dhe transformimi u kulturës popullore

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanalogjik i Prishtinës 1983Availability: No items available

419. Reforma Sociale apo Revolucioni?

by Luksemburg, Rosa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 141.12 LUKSEMBURG 1979] (1).

420. The Essentials of Contraceptive Technology

by Hatcher, Robert | Rinehart, Ward | Geller, Judih | Blackburn, Richard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Population Information Program Center for Communication Programs 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613 HARTCER 1997] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës