Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
381. Trihomikozat në qytetin dhe rrethin e Tiranës

by Caridha, Mihal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti i Tiranës 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616 CARIDH 1974] (1).

382. Parimet e Marketingut

by Kotler, Philip | Armstrong, Gary.

Edition: Botimi i 13-tëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 KOTLER 2013] (1).

383. Njëzet vjet të institutit albanologjik (1967-1987)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 929 NJËZET 1987] (1).

384. 5555 Emra shqip për fëmijë

by Hasani, Hasan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 392.14 HASANI 2006] (1).

385. Zëra nga larg

by Kolevica, Petraq.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dudaj 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-1 ZËRA 2001] (1).

386. Kontribut shqiptar në rilindjen evropiane

by Prenushi, Mikel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(496.5) PRENUSHI 1981] (1).

387. Kemoterapia dhe antibioterapia

by Jawetz ,Ernest.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 615.38 JAWETZ 1990] (1).

388. Valle tradicionale të Opojës

by Berisha, Xhemali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 394.3] (1).

389. Kundranori me parafjalë në gjuhën e sotme shqipe

by Përnaska, Remzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë Dukagjini 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 PËRNASKA 1996] (1).

390. Bibliotekaria moderne

by Syla, Xhafer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Grafoprint 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 02 SYLA 2005] (1).

391. Marketing (Principles and Strategy)

by Assael, Henry.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York The Dryden Press 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 ASSAEL 1993] (1).

392. Dialektika e natyrës

by Engles, Fridrih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Beograd Enti i botimeve të teksteve i Republikës Socialiste të Serbisë 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 113/119 ENGELS 1968] (1).

393. Sida po troket në derë

by Doci, Memo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Energjia 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616-09 BOCI 1991] (1).

394. Sistemi foljor në gjuhën e shkrimtarëve të vjetër veriorë

by Mulaku, Ragip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1987] (1).

395. Dimensionet e identitetit qytetërues - Kultura, feja, politika

by Abdullahu, Faton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gazeta Rilindja 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008:316.722 ABDULLAHU 1998] (1).

396. Mbijetesa (Aspekti muzeor)

by Stublla, Shefki.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë XHAD 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 39 (=18) STUBLLA 2007] (1).

397. Dialektika e Natyrës

by Engels, Fedri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1981Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 113/119 ENGELS 1981] (1).

398. Kosova the potential

by Meraku, Genc S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtina Bibloteka Kombëtare dhe Universitare e Kosovës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.8 MERAKU 2008] (1).

399. Paradoks kulturor - Qasje problemeve të integrimit sociokulturor të shqiptarëve midis dy luftërave botëror

by Bobi, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008(=18) BOBI 1986] (1).

400. Tabu dhe eufemizima në gjuhën shqipe

by Osmani, Tomor | Pepa, Simon.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Camaj-Pipa 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 OSMANI 2000] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës