Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
321. Zhvillimi i sistemit edukativ dhe arsimor në Kosovë mbi bazat e legjislacionit arsimor 1945-1990

by Demi, Zeqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri shkollor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.014 DEMI 2005] (1).

322. Gjuha shqipe 1- L.1

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA L.1 1983] (1).

323. Çështje të studimeve albanologjike - II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 ÇËSHTJA 1987] (1).

324. Standardet e zhvillimit dhe të mësuarit në fëmijërinë e hershme 0-6 vjet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 372.3 STANDARDET 2011] (1).

325. Komunikimi organizativ (Qasjet dhe prirjet)

by Papa, Michael J | Daniels, Tom D | Spiker Barry K.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET Press 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.3 PAPA 2014] (2).

326. Zhvillimi i revolucionit kulturor në Shqipëri gjatë viteve 1944-1948

by Kambo, Enriketa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 KAMBO 1982] (1).

327. Për pastërtinë e gjuhës shqipe

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 XHUVANI 1968] (1).

328. Shqyrtime Artistike

by Nimani, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ARS 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 7.03 NIMANI 1990] (1).

329. Edukata estetike

by Emërllahu, Dali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.014 EMËRLLAHU 2001] (1).

330. Shkolla popullore shqiptare në fshatin Paldenicë

by Çupi, Shaban | Dernjani, Emrush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Ferizaj Komuna e Hanit të Elezit, Drejtoria për Arsim, Kulturë, Rini e Sport 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 373 ÇUPI 2007] (1).

331. Epilepsit

by Preza, B.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Stalibimentin e Dispencave 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.853 EPILEPSITE 1972] (1).

332. I thati në Stomak

by Andrejviq, Mihajllo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 616.33 ANDREJEVIQ 1985] (1).

333. Standardi gjuhësor dhe kultura e shprehjes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'26 MURATI 2004] (1).

334. Bazat e informatikës

by Braha, Naim | Merovci, Faton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Grafoprint 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.7 BRAHA 2007] (1).

335. Essentials of Contemporary Advertising

by Arens, William F | Schaefer, David H | Weigold, Michael.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York McGraw-Hill Irwin 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.1 ARENS 2009] (2).

336. Pedagogjia shkollore për pedagogë dhe drejtorë shkolle

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Pejë 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.014 BRADA 1994] (1).

337. Plani dhe programi mësimor 12 - Për klasën XII të shkollës së mesme të lartë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 372.214 PLANI 2005] (1).

338. Bibliografia e librit shkollor në Kosovë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01:371.61 BIBLIOGRAFIA 1985] (1).

339. Albumi i një Gazetari

by Foniqi, Shaqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RTP 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.1/13 FONIQI] (1).

340. Shëndetësia Publike & Etika

by Ramadani, Naser.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Publikimet Shkollore Kosovare Tetor 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 61 RAMADANI 2005] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës