Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
281. Anatomia e Njeriut Njohuri Bazë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 ANATOMIA 3013] (1).

282. Mass Communication in Canada (Sixth Edition)

by Lorimer, Rowland | Gasher, Mike | Skinner, David.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Oxford Oxford University Press 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.3 (71) LORIMER 2008] (1).

283. Bazat e të dhënave në access

by Braha, Naim | Berisha, Artan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004 BRAHA 2008] (1).

284. Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare në Zvicër

by Musliu, Isuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Bota shqiptare 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18:801.6 MUSLIU 2007] (1).

285. Poemë pedagogjike

by Makarenko, A.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.02 MAKSRENIKO 1967] (1).

286. Strategjitë e të mësuarit - Përvojë për një mësimdhënie më të mirë

by Orlich, Donald C | Harder, Robert J | Callahan, Richard C | Kravas, Constance H | Kauchak, Donald H | Pendegrass, R.A | Keogh, Andrew J.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Koha 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 STRATEGJITË 1995] (1).

287. International Business

by Rugman, Alan M | Hodgetts, Richard M.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London. Prentice Hall. 25 cmAvailability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.049 RUGMAN 2003] (1).

288. ABC e programit WordPerfect 5.1

by Neibauer, Alan R.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Libri Kompjuterik Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 044.422 NEIBAUER] (1).

289. Bazat e Atomofiziologjisë Humane

by Topi, Skënder | Tusha, Mereme.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë SHPRESA 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 611 TOPI 2014] (1).

290. Raporti i zhvillimit njerëzor për Shqipërinë 2000

by Çabiri, Ylli kryetar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Lilo 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 572.1 ÇABIRI 2000] (1).

291. Ogretim plan ve programi 4

by Sinif, Ilkogretim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Alfaprint 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.214 OGRETIM 2006] (1).

292. Pedagogjia

by Shimllesha, Pero.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.01 SHIMILLESHA 1988] (1).

293. Gramatika e gjuhës së sotme Letrare shqipe- Sintaksa - Sintaksa e fjalisë

by Domi, M | Çeliku, M | Totoni, M | Përnaska, M | Floqi, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'367 DOMI 1991] (1).

294. Gazetaria Publike dhe Jeta Publike

by Merit, Deivis.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti Shqiptar i Medias 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070.11 GAZETARIA 2000] (1).

295. International Business (second edition)

by Wall, Stuart | Rees, Bronwen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: London Prentice Hall 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.049 WALL 2004] (1).

296. Windows 95

by Rodiqi, Seb.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë COMTRADE 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004.422 RODIQI 1997] (1).

297. Ogretim plan ve programi 8

by Sinif, Ilkogretim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Alfa Print 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.214 OGRETIM 2005] (1).

298. Filozofia e jetës

by Demaçi, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 13 DEMAÇI 2001] (1).

299. Shqipja standarde në parametrat psikolinguistikë

by Paqarizi, Rrahman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Kosova Pen Center 2011Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 PAQARIZI 2011] (1).

300. Si të mposhtësh pagjumësinë

by Bernardini , Xhorxhio.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë OMSCA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 613.79 BERNARDINI 1999] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës