Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
261. Probleme të gazetarisë në Evropën Lindore

by Joro, Anton | Hester, Al.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë IREX 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.4 JORO 2002] (1).

262. Shkollat e para kombëtare shqipe

by Myzyri, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 MYZYRI 1978] (1).

263. Bibliografia - Studime filologjike

by Daka, Palok.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01 : 821.18.09 DAKA] (1).

264. Gjurmime albanologjike- Seria e shkencave filologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti albanologjik i Prishtinës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJURMIME 1990] (1).

265. Shkaqet e humbjes së interesimit të nxënësve për mësim

by Statovci - Shala, Safete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.04 STATOVCI 2014] (1).

266. Metodika e mësimit të dituri natyrës

by Prodanoviq, Tihomir T.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 PREDANOVIQ 1986] (1).

267. Manaxhimi i Operacioneve (Konceptet, Metoda, Strategji)

by Panariti, Suzana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Universiteti Tiranës 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 PANARI 2008] (1).

268. Përgatitjet galentike në laborator

by Durrësi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri universitar 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 615.012 DURRËSI 1996] (1).

269. Si të ngremë një Radio

by Horvitz, Robert.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Korbi (M&M) 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 659.44, HORVITZ, 1997] (1).

270. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën e parë të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.82 BERISHA 1988] (1).

271. Computing essentials - Multimedia edition 1997-1998

by O'leary, Timothy J | O'leary, Linda I.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York McGraw-Hill Companies, Inc. 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 004 O'Leary 1997] (1).

272. Terminologjia Mjekësore

by Topi, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 61 TOPI 2014] (1).

273. Probleme të estetikës

by Uçi, Alfred.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 111 UÇI 1980] (1).

274. Shkollat dhe arsimi shqip në prefekturën e Pejës gjatë periudhës 1941-1944 IV

by Veseli, Abdylaziz.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjilan Bibloteka - Historia e Pedagogjisë Shqiptare 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.16 VESELI 2003] (1).

275. Merodika e punës së pedagogut të shkollës (I) - dokimologjia

by Nuredini, Vaxhid.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.02 NUREDINI 1999] (1).

276. Zhvillimet e Bibliotekonomisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 02 BIBLIOTEKA 1999] (1).

277. International Business (A Managerial Perspective)

by Griffin, Ricky W | Pustay, Michael W.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Texas Prencite-Hall International, Inc. 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.049 GRIFFIN 2002] (1).

278. Të punosh në radio ( Teknika dhe këshilla për atë që punon ose kërkon të punojë në informacionin radiofonik)

by Skalioni, Aleksandra.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shkolla e lartë e gazetarisë " Faik Konica" 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 070:654.1 SKALIONI 2001] (1).

279. Kirurgjia speciale

by Topi, Skënder | Mazniku, Ilia | Çela, Albana.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shpresa print 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 617.089 TOPI 2014] (1).

280. Qyteti i Diellit

by Kampanela, Tomazo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 101.1 KAMPANELA 1990] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës