Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
241. Pasqyrë e Historis Nacionale Shqiptare

by Hadri, Ali | Perkaj, Mlian.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1960Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

242. Fëmijët jashtë shkollës në Kosovë - Studim bazë për praktikat e parandalimit dhe të reagtimi ndaj braktisjes dhe mosregjistrimit në shkollë

by Devetaku-Gojani, Hajrije | Mehmeti, Selim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09 DEVETAKU 2014] (1).

243. Vepra e Naum Veqilharxhit

by Cacaj- Shushka, Gjystina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 SHUSHKA 1994] (1).

244. Mjedisi i Kosovës- Resurset dhe faktori njeri

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Alfaprint 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 574 MJEDISI 2008] (1).

245. Rëndësia e veprës së Gustav Majerit për studimet albanologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18(091) GUSTAV 1998] (1).

246. Management - Bazat e Menaxhimit

by Ramosaj, Berim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti i Prishtinës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 RAMOSAJ 2013] (1).

247. Pregaditja e nxënësve për përfitimin e njohurive të reja

by Polak, Vladimir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 POLAK 1976] (1).

248. Historia e Albanologjisë

by Gosturani, Xheladin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Albin 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 (091) GOSTURANI 1999] (1).

249. Antonimet e gjuhës së sotme shqipe

by Goçi, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'373.4 GOÇI 1985] (1).

250. Test biologjia

by Sokoli, Fatbardh | Sheldija, Pashko.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Camaj-Pipa 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 57.01 SOKOLI 1998] (1).

251. Management

by Ramosaj, Berim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Iliria 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 RAMOSAJ 2005] (1).

252. Letra filozofike për edukatën

by Berisha, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.101.1 : 1] (1).

253. Ushtrime të Statistikës

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.2 Ushtrime 2005] (1).

254. Gjuha letrare shqipe për të gjithë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri shkollorë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 GJUHA 1976] (1).

255. Bibliografia - Gjuhësia shqiptare

by Daka, Palok.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 01 DAKA ] (1).

256. Zbulimi i fëmijës - Manual i pedagogjisë shkencore për kopshtet dhe shkollën fillore

by Montessori, Maria.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Plejad 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 MONTESORI 2009] (1).

257. Gramarika e gjuhës shqipe ( fonetika dhe morfologjia )

by Mulaku, Latif | Kelmendi, Ahmet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 MULAKU 1984] (1).

258. Zgjedhja dhe planifikimi i mësimit zgjedhore në arsimin fillor

by Bytyqi - Beqiri, Lirije | Gajraku, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.091.3 BYTYQI 2013] (1).

259. Farmakognozia

by Sima, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë At Gjergj Fishta Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 615.322 SIMA] (1).

260. Botimet 1976-2005 Publications

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 061. 12 BOTIMET 2006] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës