Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
221. Mendimet pedagogjike dhe humaniste të Naim Frashërit

by Zylfiu, Nijazi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 ZYLFIU 1980] (1).

222. Udhëheqja efiçenca dhe efektiviteti

by Mustafa, Isa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Riinvest 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 MUSTAFA 2004] (1).

223. Teknikat themeolore të shkrimit

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18:808.1 MIFTARI 2009] (1).

224. Retorika dhe Letrarësia (Teksti i Bogdanit)

by Berishaj, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

225. Teknologjia e Letrës (Celuloza) - Vëllimi 1

by Dishnica, Petro | Martini, Luigj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nentori 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 547.458.81 DISHNIICA 1978 V.I] (1).

226. Barazia në klasë - Përvoja nga mësimdhënësit për mësimdhënës

by Vukcevic, Biljana | Wenderoth, Anette.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Adea 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.21 VUKÇEVIÇ 2006] (1).

227. Gjuha shqipe dhe historia e saj

by Demiraj, Shaban.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 DEMIRAJ 1989] (1).

228. Gjunjezimi i evolucionit

by Jahja, Harun.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Alb-books 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 575.5 JAHJA 2003] (1).

229. Gjergj Fishta (Jeta dhe Vepra)

by Bala, Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ombra GVG 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

230. Puna e kujdestarit të klasës

by Tançiq, Radosllav | Vukiq, Dragojlla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 TANÇIQ 1971] (1).

231. Arti i të folurit publik

by Lucas, Stephen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë UET, Press 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.51 LUCAS 2010] (1).

232. Bazat e kërkimit në edukim

by Azemi, Bashkim | Bujari, Remzi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09] (1).

233. Manaxhimi Strategjik (teori, koncepte, zbatime) - botimi i tretë

by Kume, Vasilika.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 KUME 2010] (1).

234. Gramatika e parë e gjuhës shqipe - Botim kritik, me studim e transkriptim

by Ismajli, Rexhep.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 809.198.3-5 ISMAJLI 1989] (1).

235. Gjeologjia

by Talani, Rifat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër Camaj-Pipa 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 551 TALANI 1999] (1).

236. Eqrem Çabej personalitet i shquar i shkencës dhe kulturës shqiptare

by Çabej, Eqrem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Çabej Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 EQREM] (1).

237. Lexim letrar me pasqyrë te letersisë (botim i gjashtë)

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

238. Parime të fonologjisë

by Trubeckoi, N. S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'344 TRUBECKOI 1985] (1).

239. Menaxhimi i sistemeve organizative

by Buçinca, Qemal Y.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti Iliria 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658.1 BUCNCA 2006] (1).

240. Trajnimi i mësimdhënësve për programin e ecdl-së

by Dervisholli - Zylfiu, Haxhere.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti pedagogjik i Kosovës 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.09 DERVISHOLLI 2013] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës