Your search returned 8741 results. Subscribe to this search

|
201. Ballo me të vdekurit - Halucinacione, falsifikante dhe nihilizëm

by Dërmaku, Ismet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 DËRMAKU 2003] (1).

202. Letërsia në tekstet shkollore të gjimnazit në Kosovë (2000-2010)

by Statovci - Shala, Safete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 STATOVCI 2013] (1).

203. Interkomunikimi letrar

by Syla, Sylejman.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.09 SYLA 1990] (1).

204. Metodologji e mësimdhënies - Interpretime teorike, modele praktike për mësimdhënie të suksesshme dhe nxënie produktive

by Musai, Bardhyl.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Pegi 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371.3 MUSAI 2003] (1).

205. Business statistics

by Kazmier, Leonard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: New York McGraw Hill 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 519.5 KAZMIER 2004] (1).

206. Kurs i gjuhësisë së përgjithshme

by Saussure, Ferdinand.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Dituria 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'1 SAUSSURE 2002] (1).

207. Vepra Letrare 3

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

208. Njeriu si objekt i edukatës

by Ushinski, K.D.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i krahinës socialiste autonome të Kosovës 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 USHINSKI 1970] (1).

209. Artikuj gjuhësorë praktikë

by Bicaj, Sadik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BICAJ 1996] (1).

210. Bazat e Menaxhimit Modern

by Tahiri, Isa | Govori, Afrim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 658 TAHIRI 2006] (1).

211. Didaktika kibernetike - Teoria dhe praktika e mësimit bashkëkohor

by Brada, Riza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 378.147 BRADA 2008] (1).

212. Shkrimi akademik

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AAB 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.1 MIFTARI 2013] (1).

213. Vepra Letrare 2

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

214. Konferenca shkencore për problemet e ruajtjes se ambientit natyror

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kombinati Poligrafik 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 574 KONFERENCA 1980] (1).

215. Rruga e formimit të fleksionit të sotëm nominal të shqipes - Libri 2

by Bokshi, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 BOKSHI 1980] (1).

216. Si të shkruajmë ese dhe detyra universitare

by McMillan, Kathleen.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Qendra për arsim demokratik 2010Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 808.1 MCMILLAN 2010] (1).

217. Filozofia e edukatës

by Berisha, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37.01 BERISHA 2003] (1).

218. Vepra Letrare 1

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

219. Shkollat dhe arsimi në Kosovë ndërmjet dy luftërave botërore (1918-1941)

by Vokrri, R. Abdulla.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Kosovës 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 371 VOKRRI 1990] (1).

220. Ndihmesa e Naum P. Veqilharxhit në shqipërimin e biblës

by Cacaj- Shushka, Gjystina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 CACAJ 1997] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës