Your search returned 4165 results. Subscribe to this search

|
221. Konteksti i shkrimit

by Dreshaj-Baliu, Myrvete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ERA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DRESHAJ 2004] (1).

222. Rrushi ka nisë me u pjekë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HASANI 1980 V.1] (1).

223. Vepra 3 - Vjersha të tjera nga letërkëmbimi nga dorëshkrimet (faksimile) dokumente (faksimile) bibliografi

by Serembe, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SEREMBE 1985 V.3] (1).

224. Refleksione Vizuele

by Ferizi, Mustafa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FERIZI 1994] (1).

225. Nji natë e turbullt

by Gashi, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HASANI 1980 V.3] (1).

226. Romani Shqiptar i Luftës

by Fetiu, Sadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FETIU 1979] (1).

227. Vepra 1 - Kroja rapsodi arbëreshe milo e haidhe

by Skiroi, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SKIROI 2001 V.1] (1).

228. Ku ndahet lumi - L.3

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.3] (1).

229. Era dhe lisi - L.4

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.4] (1).

230. Vepra 2 - Vistari te dheu i huaj (1900-1940)

by Skiroi, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SKIROI 2001 V.2] (1).

231. Krijues dhe Krijime

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FETIU 1979] (1).

232. Kompozicioni i Veprë epike : (aspekte të poetikë së kompozicionit dhe mimezisit në veprën Lahuta e Malsisë

by Osdautaj, Murteza.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2012Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

233. Fëmijëria e dytë e gjon vatrës - L.5

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HASANI 1980 V.5] (1).

234. Vepra 3 - Këthimi mino neroni mesalina mantneri

by Skiroi, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SKIROI 2001 V.3] (1).

235. Për bukën e bardhë - L.6

by Hasani, Sinan.

Edition: Botim i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.6] (1).

236. Vepra e Migjenit dhe kritika e saj

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FETIU 1984] (1).

237. Vepra 4 - Kënga të pershpyrtshme proza fetare lirika të shperndara kënkat e luftës kënkat e litorit

by Skiroi, Zef.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SKIROI 2001 V.4] (1).

238. Përroi vërshues - L.8

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.8] (1).

239. Ego

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Pen 2014Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09] (1).

240. Poetika e Romanit Shqiptar (1952-1977)

by Fetiu, Sefedin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinëss 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 FETIU 1992] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës