Your search returned 4164 results. Subscribe to this search

|
181. Hyrje në shkencën e letërsisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore e krahinës socialiste autonome të Kosovës 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.1 XOXA 1970] (1).

182. Vepra e Bogdanit 1675-1685

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.8] (1).

183. Çaste

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BUXHOVI 1978] (1).

184. Puthja e plagës

by Kocbeku, Edvard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.162.4-1 KOCBEKU 1989] (1).

185. Poezi - Kaosmos; Abc; Melankolia Vepra Letrare 3

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.3] (1).

186. Krahe dhe premisa të kritikës letrare shqiptare 1504-1983

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.3] (1).

187. Roman - Njëqind vjet vetmi Vepra Letrare 4

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.4] (1).

188. Sfida e gjeniut

by Beqiri, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BEQIRI 1991] (1).

189. Kerkime - Studime kritika ese

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kombinati Poligrafik 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1990] (1).

190. Drama - Futa; Misioni Vepra letrare 5

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.5] (1).

191. Muza e zemrës

by Buzhala, Prend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09-1 BUZHALA 2006] (1).

192. Vepra 2 - Shqipëria Ç'ka qenë ç'është e ç'do të bëhetë?

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FRASHËRI 1979 V.2] (1).

193. Andrra e pretashit

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2003 V.1] (1).

194. Mythos dhe Eidos (Pasqyrat e Narçizit e Ernest Koliqit)

by Çitaku, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ÇITAKU 2008] (1).

195. Vepra 3 - Fjalë të urta

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.FRASHËRI 1978 V.3] (1).

196. Shqyptari dhe bota e tij

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2002 V.6] (1).

197. Labirinteve të tekstit letrar

by Bytyçi, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë SHESHI 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BYTYÇI 2003] (1).

198. Vepra 4 - Monografi

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.FRASHËRI 1978 V.4] (1).

199. Të tjerët për veprën e Anton Harapit

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2003 V.5] (1).

200. Nëpër faqet e prozës sonë

by Dilaveri, Dilaver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 DILAVERI 1977] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës