Your search returned 4164 results. Subscribe to this search

|
101. Kritika

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 0ALIU 1980] (1).

102. Krestomaci e letërsisë së vjetër shqiptare

by Hysa, Mahmud.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HYSA 1987] (1).

103. Vepra 4 - Shkrime historike

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1989] (1).

104. Si bilbil - Si shqiponjë

by Frashëri, Orhan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Berat JONALDA 2000Other title: Monografi .Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FRASHËRI] (1).

105. Vëzhgime Kritike

by Ademi, Bashkim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ADEMI 1978] (1).

106. Vepra të zgjedhura

by Gurakuqi, Luigj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 GURAKUÇI 1969] (1).

107. Shqyrtime

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1974] (1).

108. Koha dhe krijuesi

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1975] (1).

109. Rrjedhave të letërsisë

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1977] (1).

110. Vepra letrare 2

by Postoli, Foqion.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Korçë Naim Frashëri 1943Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 POSTOLI 1990 V.2] (1).

111. VEPRA 1

by Grameno, Mihal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 GRAMENO 1979 V.1] (1).

112. Poezia Popullore e fëmijëve

by Ahmeti, Jahir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 AHMETI 1997] (1).

113. Shqipja ditar, korrespondencë - Vepra 3

by Poradeci, Lasgush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 PORADECI 1999 V.3] (1).

114. Artikuj dhe studime për letërsinë e Rilindjes e të Pavarsisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Libri Shkollor 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ARTIKUJ 1979] (1).

115. Vepra letrare

by Poradeci, Lasgush.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 PORADECI 1990] (1).

116. Historia e Skënderbeut - e marin barletit dhe kultura shqiptare në shekullin XV

by Grajçevci, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë GME 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 GRAIÇEVCI 1998] (1).

117. Letersia Bashekohore Shqiptare

by Aliu, Ali | Sinani, Shaban | Çapaliku, Stefan | Çobani, Tonin.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë ALB-ASS 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 2001] (1).

118. Vepra letare 1

by Qafëzezi, Luan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 QAFËZEZI 1987 V.1] (1).

119. Vepra të zgjedhura

by Frasheri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N. FRASHËRI 1980 V.1] (1).

120. Mbi tri vepra poetike te Zef Skiroit

by Nikë Berisha, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BERISHA 1997] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës