Refine your search

Your search returned 11 results. Subscribe to this search

|
1. Lexim letrar me pasqyrë te letersisë (botim i gjashtë)

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

2. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën e parë të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.82 BERISHA 1988] (1).

3. Aspekte të letërsisë

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 1985] (1).

4. Gjurmë të përflakura Publicistika dhe letërsia e lnç në Kosovë (1941-1945)

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 SHEMA 1976] (1).

5. Vrojtime Letrare dhe Artistike

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 1995] (1).

6. Vlerësime të letërsisë shqiptare

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA1996] (1).

7. Letërsia shqiptare e shekullit XX

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë ROZAFA 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 2005] (1).

8. Kultura letrare bashkëkohore

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 2015] (1).

9. Identitete Letrare 1

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1953 2015Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 2015] (1).

10. Studime letrare

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHEMA 2008] (1).

11. Procedime Letrare

by Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.148.09.015] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës