Refine your search

Your search returned 21 results. Subscribe to this search

|
1. Rrushi ka nisë me u pjekë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë RILINDJA 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HASANI 1980 V.1] (1).

2. Ku ndahet lumi - L.3

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.3] (1).

3. Era dhe lisi - L.4

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i tretëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.4] (1).

4. Fëmijëria e dytë e gjon vatrës - L.5

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HASANI 1980 V.5] (1).

5. Për bukën e bardhë - L.6

by Hasani, Sinan.

Edition: Botim i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.6] (1).

6. Përroi vërshues - L.8

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1980 L.8] (1).

7. Djaloshi me dekoratë - L.7

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-31 HASANI 1980] (1).

8. Nji natë e turbullt

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1967] (1).

9. Djaloshi me dokoratë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1967Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 HASANI 1967] (1).

10. Djaloshi me dekoratë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1976Other title: Roman për fëmijë.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 HASANI 1976] (1).

11. Djaloshi me dekoratë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 HASANI 1987] (1).

12. Ku ndahet lumi

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1963Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1963] (1).

13. Kur rrushi ka nisë me u pjekë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1964Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1964] (1).

14. Nji natë e turbullt - 1960

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1960Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1960] (1).

15. Për bukën e bardhë

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1977] (1).

16. Fëmijëria e Gjon Vatrës

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1975Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1975] (1).

17. Era dhe Lisi

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i katërtMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1987] (1).

18. Era dhe lisi

by Hasani, Sinan.

Edition: Botimi i dytëMaterial type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1977] (1).

19. Era dhe lisi

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1973] (1).

20. Ulërima

by Hasani, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-31 HASANI 1989] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës