Your search returned 4165 results. Subscribe to this search

|
461. Nita - Dramë në katër akte

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 RELA 1983] (1).

462. Vepra të zgjedhura

by Kapo, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1982Other title: Vëllimi 4..Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 KAPO 1982 V.4] (1).

463. Nita - Dramë në katër akte

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 RELA 1988] (1).

464. Vepra të zgjedhura

by Kapo, Hysni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 8 Nëntori 1983Other title: Vëllimi 5.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-92 KAPO 1983 V.5] (1).

465. Vox-i i Anton Pashkut

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA 2002] (1).

466. Vepra 2 - Emira - (Dramë në pesë akte)

by Santori, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SANTORI 1994 V.2] (1).

467. Autore dhe tekste

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1977] (1).

468. Fishta përballë fishtës

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzaku 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHALA 2004] (1).

469. Emira

by Santori, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup NGB 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SANTORI 1997] (1).

470. Një univers në një rrokje

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Onfuri 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-3 CANAJ 2002] (1).

471. Gjurmime letrare

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1974Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1974] (1).

472. Letërsia shqipe dhe Mërgimi

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 LETËRSIA 1997] (1).

473. Nëpër shekujt letrarë - Studime

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHUTERIQI 1973] (1).

474. Nata dhe Shpresa

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-31(082) NATA 1969] (1).

475. Dy Tragjedi

by Haxhiademi, Etëhem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.1.18-2 HAXHIADEMI 1990] (1).

476. Trilogjia e re

by Shkreli, Ymer.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SHKRELI 1990] (1).

477. Çështje të Romanit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-31.09 ÇËSHTJE] (1).

478. Duke kërkuar të vërtetën dhe humanizmin

by Shapllo, Dalan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Botimet teona 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 SHAPLLO 1999] (1).

479. Emira - Dramë në pesë akte

by Santori, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Grand Prind 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-2 SANTORI 1997] (1).

480. Tregime të shekullit të njëzet

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82-31(082)] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës