Your search returned 4165 results. Subscribe to this search

|
421. Kuteli - Midis te gjalleve dhe te vdekurve

by Plasari, Aurel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Apoloina 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 PLASARI 1995] (1).

422. Libri i Mallit - (Poezia e Ernest Koliqit)

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MIFTARI 2005] (1).

423. Ligjërime Përjetimesh

by Rexha,Nexhat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Timegate 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 REXHA 2006] (1).

424. Naim frashëri

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N.FRASHËRI 1978 V.4] (1).

425. Aspekte të kritikës sonë

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 VINCA 1977] (1).

426. Sami Frashri dhe Pedagogjija e Rilindjes Kombëtare

by Rexhepagiq,Jashar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Timegate 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

427. Vepra 5 : Mësime

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Other title: Katër stinët.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N.FRASHËRI 1978 V.5] (1).

428. Modelet e kritikës Konica, Maloki, Kuteli

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MIFTARI MODELET 2005] (1).

429. Harmonika e atdheut - Poezia e Xhevat Beqarajt

by Syla, Xhevat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 SYLA 2005] (1).

430. Vepra 1

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N. FRASHËRI 2000 V.1] (1).

431. Në poetiken e Martin Camajt - Studim

by Petriti, Koçi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Dita 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-09 PETRITI 1997] (1).

432. Prehje Lirike

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

433. Kah Teoria

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

434. Vepra 2 - Historia e skënderbeut

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N.FRASHËRI 2000 V.2] (1).

435. Qasje

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 VINCA 1980] (1).

436. Kritika Letrare

by Hamiti.S I. Rugova.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

437. Vepra 3 - Qerbelaja

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N.FRASHËRI 2000 V.3] (1).

438. Trajtime letrare

by Riza,Shefqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 RIZA 1983] (1).

439. Nga teoria e letërsisë dhe stilistika gjuhësore

by Muhametaj, Enver.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Libri Shkollor 1992Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MUHAMETAJ 1992] (1).

440. Vepra e Bogdanit

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës