Your search returned 4164 results. Subscribe to this search

|
361. Juga e bardhë - Roman ll

by Xoxa, Jakov.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 XOXA 1971 P.2] (1).

362. Poetika e tomanit historik shqiptar

by Krasniqi, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1985Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRASNIQI 1985] (1).

363. Vepra letrare 2 - Publicistikë

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1979 V.2] (1).

364. Fonetika dhe gramatika e gjuhës së sotme letrare shqipe III Sintaksa

Edition: (sintaksa e periudhës)Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Instituti i gjuhësisë dhe letërsisë 1976Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18'36 FONETIKA 1976] (1).

365. Kode të ligjërimit letrar

by Krasniqi, Bajram.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1983Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRASNIQI 1988 ] (1).

366. Homeri në Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

by Sedaj, Engjëll.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.091 SEDAJ 1984] (1).

367. Juga e bardhë - Roman lV

by Xoxa, Jakov.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 XOXA 1971 P.4] (1).

368. Fati i Heminguejit në Kulturën Shqiptare

by Karjagdiu, Lirak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Autori 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.091 KARJAGDIU 2005] (1).

369. Juga e bardhë - Roman lll

by Xoxa, Jakov.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 XOXA 1971 P.3] (1).

370. Vepra 1 - Zani i atdheut libër këngësh dhe vjersha të tjera

by Mosi, Hil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MOSI 1989 V.1] (1).

371. Kontakte Letrare

by Kërveshi, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KËRVESHI 1999] (1).

372. Novela

by Xoxa, Jakov.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 XOXA 1971] (1).

373. Naim Frashëri (Jeta dhe idetë)

by Xholi, Zija.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1962Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 XHOLI 1962] (1).

374. Shkrimet shqipe në vitet 1332-1850

by Shuteriqi, Dhimitër S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-36] (1).

375. Belxhiku që këndon vënçe

by Musaraj, Shevqet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSARAJ 1978] (1).

376. Libri i Pashkut -(Romani Oh -interpretim letrar)

by Krasniqi, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Kosovë Gjon Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRASNIQI 2005] (1).

377. Vepra e vetmisë

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Gjon Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.01 SHALA 2005] (1).

378. Skërluta

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.1] (1).

379. Udha kratilike

by Krasniqi, Nysret.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRASNIQI 2008] (1).

380. Mbi poezin bashkëkohëse Shqiptare

by Raifi, Mensur.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës