Your search returned 4225 results. Subscribe to this search

|
21. Psallme Murgu

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1 ASDRENI 1987] (1).

22. Letërsia në tekstet shkollore të gjimnazit në Kosovë (2000-2010)

by Statovci - Shala, Safete.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 37 STATOVCI 2013] (1).

23. Vepra Letrare 3

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

24. Vepra Letrare 2

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

25. Vepra Letrare 1

by Bulka, Nonda.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

26. Ndihmesa e Naum P. Veqilharxhit në shqipërimin e biblës

by Cacaj- Shushka, Gjystina.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18 CACAJ 1997] (1).

27. Retorika dhe Letrarësia (Teksti i Bogdanit)

by Berishaj, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

28. Gjergj Fishta (Jeta dhe Vepra)

by Bala, Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Ombra GVG 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

29. Lexim letrar me pasqyrë te letersisë (botim i gjashtë)

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i KSAK 1988Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

30. Lexim letrar me pasqyrë të letërsisë

by Berisha, Latif | Shema, Isak.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore KSAK 1988Other title: Për klasën e parë të arsimit të mesëm të orientuar.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.82 BERISHA 1988] (1).

31. Kultura popullore në evropë në fillimet e kohës së re

by Burke, Peter.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: CEU ARBRI 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 BURKE 1994] (1).

32. Çështje të studimeve albanologjike - II

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 ÇËSHTJA 1987] (1).

33. Zhvillimi i revolucionit kulturor në Shqipëri gjatë viteve 1944-1948

by Kambo, Enriketa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 008 KAMBO 1982] (1).

34. Trashëgimi kulturor i popullit shqiptar- vepra I

by Xhuvani, Aleksandër.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Akademia e shkencave e RPSSH 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18'36 XHUVANI 1980] (1).

35. Meshari i Gjon Buzukut (1555)

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.1] (1).

36. Meshari i gjon Buzukut (1555)- Pjesa 2

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-82 MESHARI 1987 P.2] (1).

37. Netët pellazgjike të Karl Reinholdit

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë K&B 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 811.18-112 REINHOLD 2005] (1).

38. Letra për kryeprincin Prozë, që do të mund të merrej edhe si vazhdim i romanit '' Nata e shekujve ''

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVISHËDETI 2002] (1).

39. Dramatika

by Fishta, Gjergj.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FISHTA DRAMATIKA 2000] (1).

40. Shënimet e gjon nikollë kazazit

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVISËNDETI 2002] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës