Your search returned 4209 results. Subscribe to this search

|
1. Agmia

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjilan EUROGRAPHIC 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 AGMIA 1994] (1).

2. Kontibut për studimin e toponomisë së dushkajës

by Hoxha, Skënder.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Përparimi 1993Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.312 , HOXHA , 1993] (1).

3. Ëndrra e Lotë

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ASDRENI ENDRRA 1987] (1).

4. Stili dhe figuracioni i poezisë popullore shqiptare

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.81:398 Berisha 1986] (1).

5. Gjuha letrare shqipe - elemente të normës së sotme letrare

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , GJUHA , 1984] (1).

6. Endrra e Lote

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ASDRENI L.2 1971] (1).

7. Kulla babilonike dhe përzierja e shqipes

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shoqata e Shkrimtarëve shqiptarë 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:811.18'276 , Murati , 2000] (1).

8. Vepra Letrare

by Abdihoxha, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frasheri 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ABDI HOXHA 1984] (1).

9. Kokrra urtësie për gjuhën

by Murati, Qemal.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tetovë 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:81 MUARTI 2001] (1).

10. Çështje të shqipes letrare

by Raka, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkup Shkupi 1998Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , RAKA , 1998] (1).

11. Poezi

by Agolli, Dritëro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Naim Frashëri 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 AGOLLI 1979] (1).

12. Shqyrtime Albanologjike

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Lidhja e shoqatave të arsimtarëve të gjuhës dhe letërsisë shqiptare në Maqedoni Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 801.82:821.18 , Shqyrtime ] (1).

13. Reze djelli

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

14. Psallme murgu

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

15. PSALLAME MURGU

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

16. Kambana e Krujes

by Asdreni.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

17. Poezi 1

by Asllani, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

18. Gjuha dhe të folurit

by Bejta, Bekim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Buzuku 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81'16 BEJTA 2007] (1).

19. Poezi 2 (Jeta dhe vepra)

by Asllani, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1984Availability: Items available for loan: AAB College Library (1).

20. E mbsuame e krështerë e Lekë Matrëngës

by Sulejmani, Fadil.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1979Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 81.18] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës