Your search returned 3078 results. Subscribe to this search

|
361. Fjala në Skenë

by Ramadani, Musa.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

362. Femina Litterarum

by Kryeziu, Resmije.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik i Prishtinës 2009Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 KRYEZIU 2009] (1).

363. Personalitete të folklorit tonë

by Berisha, Rrustem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1953 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 BERISHA 2013] (1).

364. Orfeiana

by Musliu, Beqir.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 MUSLIU 2004 V.7] (1).

365. Shpirti Plot Rubinë

by Rama,Shukrie.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Prograf 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

366. Refleksione Kritikë (letrare), analiza dhe mendime

by Maloki, Krist.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MALOKI 2005] (1).

367. Kuteli - prozator, poet, kritik Botimi ll

by Bashota, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2007Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 BASHOTA 2007] (1).

368. Vepra

by Rela, Josip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1971Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

369. Vepra 2 - Vjersha për mësonjëtoret të para - Parrajsa dhe fjala fluturake; Dëshir' e vërtetë e shqipëtarëvet; Fletore e bektashinjet; Shqipëria

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1987Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82 FRASHËRI 1978 V-2] (1).

370. Shqiptarët janë atje

by Mani, Kadri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë KOHA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MANI 19999] (1).

371. Mbindërtimi poetik

by Musliu, Ramadan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 MUSLIU 1990] (1).

372. Tiparet e Dramesë së Sotme Shqiptare në Kosovë

by Rexhaj, Besim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1994Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

373. Vepra 3 : Histori e Skënderbeut

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-82 FRASHËRI V-3 1986] (1).

374. Kuteli - Midis te gjalleve dhe te vdekurve

by Plasari, Aurel.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Apoloina 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 PLASARI 1995] (1).

375. Libri i Mallit - (Poezia e Ernest Koliqit)

by Miftari,Vehbi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 MIFTARI 2005] (1).

376. Ligjërime Përjetimesh

by Rexha,Nexhat.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Timegate 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 REXHA 2006] (1).

377. Naim frashëri

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N.FRASHËRI 1978 V.4] (1).

378. Aspekte të kritikës sonë

by Vinca, Agim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1977Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 VINCA 1977] (1).

379. Sami Frashri dhe Pedagogjija e Rilindjes Kombëtare

by Rexhepagiq,Jashar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Timegate 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ] (1).

380. Vepra 5 : Mësime

by Frashëri, Naim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Other title: Katër stinët.Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 N.FRASHËRI 1978 V.5] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës