Your search returned 3108 results. Subscribe to this search

|
21. Vdekja e kolonelit

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVI VDEKJA 2004] (1).

22. Krijimtaria letrare e Mirko Gashit

by Tafa, Bujar.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Universiteti AAB 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.181.09 TAFA 2008] (1).

23. Vera e fundit e gjin bardhit

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVIVERA 2004] (1).

24. Kujtimet e zonjës von braun

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVI KUJTIMET 2005] (1).

25. Lexim letrar - Për klasën lll të shkollave të mesme

by Luboteni, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1969Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 621.18 LUBOTENII 1969] (1).

26. Këngë Ngjarje dhe Vështrime

by Zejnullahu, Adem.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë DSHT-MASHT 2013Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09] (1).

27. Kodi i dashurisë

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë FAIK KONICA 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BUXHOVIKODI] (1).

28. Gjergj Kastrioti Skënderbeu

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI GJERGJ 1968] (1).

29. Kombi i tradhëtuar

by Buçpapaj, Mujo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DARDANIA 1999Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.32] (1).

30. Përkime midis letërsise popullore dhe poezisë së shkruar shqipe

by Shkodra, Faik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Instituti Albanologjik 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 8718-1.09 SHKODRA 1995] (1).

31. Ligjërime introdukta

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI LIGJ. 1968] (1).

32. Auto biografia

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI AUTO. 1968] (1).

33. KADARE

by Çaushi, Tefik.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtepia botuese enciklopedike 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.38 ÇAUSHI 1996] (1).

34. Israilitë dhe filistinë

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 NOLI 1968] (1).

35. Mikrostruktura e tekstit

by Çapriqi, Basri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë HEJZA 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.01 ÇAPRIQI] (1).

36. Betoveni dhe revolucioni francezz

by Noli, Fan S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1968Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 BETOV. 1968] (1).

37. Poezia Ebilal Xhaferrit

by Shala, Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 SHALA 2001] (1).

38. Traseja e mendimit

by Gashi, Sinan.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Shtypshkronja GME 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.08 GASHI 2001] (1).

39. Antologji e poezisë bashkëkohore arbëreshe

by Jorgaqi, Nasho.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë DUDAJ 2001Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ANTOLOGJI 2001] (1).

40. Vepra Letrare 2

by Çomora, Spiro.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Shtypshkronja e re 1980Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 ÇOMARA 1980 V.2] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës