Your search returned 3108 results. Subscribe to this search

|
161. Zgori i lisit

by Hoti, Izet.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-32 HOTI 2004] (1).

162. Hyrje në shkencën e letërsisë

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore e krahinës socialiste autonome të Kosovës 1970Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 82.1 XOXA 1970] (1).

163. Vepra e Bogdanit 1675-1685

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.8] (1).

164. Çaste

by Buxhovi, Jusuf.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BUXHOVI 1978] (1).

165. Puthja e plagës

by Kocbeku, Edvard.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.162.4-1 KOCBEKU 1989] (1).

166. Poezi - Kaosmos; Abc; Melankolia Vepra Letrare 3

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.3] (1).

167. Krahe dhe premisa të kritikës letrare shqiptare 1504-1983

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.3] (1).

168. Roman - Njëqind vjet vetmi Vepra Letrare 4

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.4] (1).

169. Sfida e gjeniut

by Beqiri, Shaip.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Gjon Buzuku 1991Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BEQIRI 1991] (1).

170. Kerkime - Studime kritika ese

by Aliu, Ali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Tiranë Kombinati Poligrafik 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ALIU 1990] (1).

171. Drama - Futa; Misioni Vepra letrare 5

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.5] (1).

172. Muza e zemrës

by Buzhala, Prend.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rozafa 2006Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09-1 BUZHALA 2006] (1).

173. Vepra 2 - Shqipëria Ç'ka qenë ç'është e ç'do të bëhetë?

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 FRASHËRI 1979 V.2] (1).

174. Andrra e pretashit

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2003 V.1] (1).

175. Mythos dhe Eidos (Pasqyrat e Narçizit e Ernest Koliqit)

by Çitaku, Muhamed.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë AIKD 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 ÇITAKU 2008] (1).

176. Vepra 3 - Fjalë të urta

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.FRASHËRI 1978 V.3] (1).

177. Shqyptari dhe bota e tij

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2002 V.6] (1).

178. Labirinteve të tekstit letrar

by Bytyçi, Sali.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë SHESHI 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BYTYÇI 2003] (1).

179. Vepra 4 - Monografi

by Frashëri, Sami.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1978Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 S.FRASHËRI 1978 V.4] (1).

180. Të tjerët për veprën e Anton Harapit

by Harapi, Anton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2003Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HARAPI 2003 V.5] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës