Your search returned 3108 results. Subscribe to this search

|
141. Letërsia shqipe Për klasën e parë të shkollave të mesme

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Interpress R.Company 1995Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 (075.3)] (1).

142. Studime Kritike

by Breht, B | Foks, R | Finkelshtajn, S.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frashëri 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BREHT 1982] (1).

143. Çështja e Kosovës : biseda me Marie Françoise Allian dhe Xavier Gallmiche

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.4] (1).

144. Poezia e Fatos Arapit

by Galica, Shyqri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1990Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-1.09 GALICA 1990] (1).

145. Letërsia e vjetër dhe e mesjetës

by Rrahmani, Kujtim | Shala, M. Kujtim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Albas 2004Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: R-3/4 821.18 RRAHMANI 2004] (1).

146. Dy komedi - Dhëndrri nga Parisi , Plazhi i Ulqinit

by Myftari, Driton.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë 1996Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-22 MYFTARI 1996] (1).

147. Probleme Letrare

by Bihiku, Koço.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frasheri 1973Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BIHIKU 1973] (1).

148. Strategjia e kuptimit

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.7] (1).

149. Vilhelm Teli

by Shiler, Fridrih.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.112.2-31 SHILLER 1986] (1).

150. Poezi - Njeriu vdes i ri; Faqe e fund; Thikë harrimi Vepra letrare 1

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.1] (1).

151. Sprovimet e Modernitetit

by Bobi, Gani.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1982Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BOBI 1982] (1).

152. Kthim në vetvete - Shekulli i Kosovës

by Drini, Skender.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Shkodër CAMAJ-PIPA 2000Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-3 DRINI 2000] (1).

153. Judita - Mirakul në dy pjesë

by Vegel, Laslo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1989Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.511.141-2 VEGEL 1989] (1).

154. Kritika

by Brahimi, Razi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Rilindja 1972Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BRAHIMI 1972] (1).

155. Koncerti - Tregime nga Kosova

by Hupperts, Ludo.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Nositi 2008Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.112.5 HUPPERTS 2008 ] (1).

156. Prekje lirike

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.5] (1).

157. Kësulëkuqja e rrokaqiellit - dramë për fëmijë

by Shukriu, Edi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Suharekë Përparimi 1997Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18-93-2 SHUKRIU 1997] (1).

158. Poezi - Trungu ilir; Leja e Njohtimit 1985 Vepra Letrare 2

by Hamiti, Sabri.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2002Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 HAMITI 2002 V.2] (1).

159. Vepra dhe Profile Krijuese

by Brahimi, Razi.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Naim Frasheri 1986Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18.09 BRAHIMI 1986] (1).

160. Refuzimi estetik

by Rugova, Ibrahim.

Material type: book Book; Format: print ; Literary form: Not fiction Publisher: Prishtinë Faik Konica 2005Availability: Items available for loan: AAB College Library [Call number: 821.18 RUGOVA 2005 V.6] (1).

Kolegji AAB Library, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës